salatukams

salatukams

Koks tau salatukas tokiame vandenyje.

Nu tai nukris tas vanduo kada nors Cha cha

salmo thril kopija… 1/3 metimu galinis kablys persimeta per zilka, pries pat nukritima i vandeni turi sustabdyt zilka kad to neivyktu… dirba kaip kokia sasyska imesta i vandeni. skesta gilyn ajopeimat- issimete kilpa zikos, jei turi isnapliot smulkia barzda, tai gali pamirst ta vobleri- butinai uz dugno uzsikabins… salaciu nepagaves nei ant 7 nei ant 9 cm tu salmo vobleriu… gal kazka ne taip darau- jei yra ant ju pagavusiu ar mokanciu zvejoti tai parasykit- VBS pasakos netinka, tik asmeniskai jei esat pagaves ar salia stovejes tai parasykit

Xotel… norėjau panašiai parašyt Cha cha

Nepatiko man tie thriliai.Kažkoks labai skęstantis pagaliukas. Džiaugiausi kai nuplėšiau į dugno kliuvinį Cha cha.

Laiku ir vietoj naudojant (kur yra ne vienas, o būrys medžiojančių salačių) nr.1 vobleris, jokio kito tiek nenumesi. Kai salatis aktyviai muša reikia labai greitos pravodkės, kai aktyvi pravodkė jam atsibosta arba salatis medžioja prie dugno tada ale džigas, tai šiuo būdu ne tik salatis kimba. Rezultatyviausias man 9cm. Minusas thrill’o, kad labai apkrauna ritę taip žvejojant.

Salmo tai reikia sukt trigubai greiciau nei iprasta. Paziurek filmukus kaip poliakai gaudo ir kokiu greiciu jie suka.

welikai nijabi mumu- kazkaip ne karto nemaciau kad tu thrili uzsidejes butum, netgi nemaciau kad ji turetum Cha cha bratka- tu pats esi pagaves ant jo salaciu? kiek ir kur (upe ar ezeras, nereik konkrecios nuorodos) del metimo- tai sutinku gerai toli jis skrenda, nu bet ka noret- jo ir mase didele

jei turetum fb tai pasiulyciau susirasti toki Linas Petrulis, jis ant situ vobleriu jau tiek salaciu prilupo…

welikai mainom- as tau salmo thril, tu man “glaza”- vis tiek tau ant glazo nekimb Cha cha

Esu pagaves viena kita simta, Nemune. Beje Linui as juos ir uzrodziau. Nesakau, kad jie veikia visur ir visada, medziojanciu pakrantej taip nepaimsi, reikia ieskot, kad butu atsitrauke nuo kranto. As juos gaudau geguzes/birzelio men. pas mane tada ju buna

vi4na kita simta nemune ANT SALMO THRIL???

Nu ne per sezona, o per visa savo karjera, ant thrill ir panasiu lenkisku analogu salatiniu.

Mainom ant glazo, bo vistiek ant jo nieks nekimba,o tau ji vistiek nukas.

gaudau ir as ant to salmo thril voblerio i viskas ten zjb su tuo vobleriu,snd is penkiu kibimu penki istraukti

Nekaltas