Sakykit

Sakykit

kaip suprast tą “Teismo sprendimo priėmimas už akių” teismas be tavo dalyvavimo jame nusprendžia ką su tavim daryti ar kaip? Cha chaSuomi, Nėra čia ką ruošti. KietasEDIT:

nu ir vel tekstas neparuostas Cha chataip: atsakovas nebutinas…yprudins bauda …ir tiek ziniu Cha cha

Tą baudą aišku po to per antstolius išmušinės?

<A HREF=“delfi.lt/news/daily/crime/vilniuje-volvo-apvirto-ant-< br/>stogo-pranesta-kad-suzaloti-zmones.d?id=61861761#dgslt-124919:4841513” TARGET="_blank">delfi.lt/news/daily/crime/vilniuje-volvo-ap virto-ant-s togo- pranesta-kad-suzaloti-zmones.d?id=61861761#dgslt-124919:4841513</A> nebutinai - atsius rasta (teismo sprendima) ir jeigu tu ji vykdysi - prie ko anstoliai ?

hm maniau visi teismo sprendimai yra vykdomi per antstolius.

Suomis, man atsiunte rasta po 3men, o per tris men turejau bauda sumoket, aisku, as ja buvau sumokejes ir antra puse to nezinojo, bet ne nx, atsiunte sprendima, viska isdave Piktas Piktas

edai - teismo sprendimai vykdomi pagal teismo sprendima Cha cha anstoliai cia kaip brigados berniukai 90 aisiais Cha cha pakrutina tave kad nepamirstum…dar skaitliuka ikala Cha chadrako - tikiu Taip …bet tai ka tu zmogau gali padaryti Pavargęs

Bet tai čia registrucentras.lt/aisraginimai/ gali neblogų surasti, skola 5-6k ir turi sumokėti per 10 dienų. Pavargęs Iš kur paprastam žmogeliui juos išlupt per 10 dienų.

Šitas neblogas 43k registrucentras.lt/aisraginimai/pdf.jsp?dok_id=47416524

nu tai bliamba…jau teismo duotas terminas suejo, dabar anstolis jau gavo vykdomaji rasta…stai ir varo raginimus…sioje vietoje jiems jau px…kuo daugiau raginimu tuo daugiau litu ir pan. Cha cha

TV ką prisišikai? Cha cha beje, kuriame tu ten kaime gyveni? Aš čia majačinuosi dabar suvalkijoje, kazlų rūdoje būsiu Cha cha

Robis, Dar nieko. Ten pat ir gyvenu.

tai gal norėsi Alus?

cia neseniai dar geriau buvo- atrado vogta masina, grazino savininkui, o is paieskos patys mentai tos masinos ir neissieme, p;raejo trys metai… seme vel kazkoki visiskai niekuo deta zmogeli, pridare ji, fotkino, ta masina fotkino, nu pzdu pzda karoce. Juokiasi Juokiasi Juokiasi Žliumbia Juokiasi