Sakykit, ar po kryzminiu raisciu trukimos,operacijos,fizinis kruvis gali buti priestrauminis
Patyriau trauma, zaizdamas krepsini, truko kryzminiai raisciai, ar po operacijos ir atsigavimo laikotarpio galesiu dar normaliai sportuoti?
Kiek man zinoma galesi, bet gal ne taj kajp anksciau, bet ir ne kajp invalidas…tik retkarciais jausi skausma kelyje…raishciai silpnesni pasidaro…2tra kart zymiai lengwiau nusitrauktu, taj rejk wisokiu apsaugu ir pan…;/
tai paziurek i Lavri, laksto juk, o du kart kryzminiai truke buvo…
Chia viena ish zhiauriausiu traumu kokia tik gali but, jei noresi vel but tokiu kokiu buvai ankschiau koki pusmeti po operacijos pilnu kruviu sportuot tikrai nepatarchiau, nes traume vel gali atsinaujint
Tikrai Ziauri trauma niekam nelinkeciau, krc net nebandyk tikrint dar karta ju stipruma, dabar viska daryk atsargiai
Super slyksti trauma ir kiekvienam individualiai pasireiskianti. Nes mano vienam pazistamam truke buvo, tai isvis nebegali sportuot, jokie daktarai negali padet - vos vaiksto. Nutuko ir viskas
zmogau! nu cia visi tau piesia liudnas perpektyvas, bet as galiu but teigiamas pavizdys!
truko man kryzminiai kelio raisciai pries du metus, na po pusmecio padare operacija, aiksu po operacijos 5 savaites su ramentais
o 5 menesiu beveik jokio sporto, tik begimas letai…
bet viskas gerejo ir va dabar praejus 1.5 metu po operacijos praktiskai koja kaip ir seniau, leidziasi sportuot ir panasiai… taigi darykis operacija, tik susirask patyrusi gydytoja, kad nepasisiktu…
Laikykis, Frederikai . Shiais metais komandai nebepadesi, o kita sezona - kaip Dievas duos…
kiek zinau raisciai silpnesni nepasidaro, nes ju tiesiog nebera
jie gi nutruke, o vietoj ju dirbtiniai
ci atai geras patarimas, as po trukimo praejus menesiui jauciaus daug geriua tai fule nusprendziau pazaist, tai nx kad jobinaus po 20 sekundziu koja sulinko per sona, vel tas pats skausmas kaip pirmakart plysus, eina nx
mano klasiokui tokia pat trauma atsitiko… daktarai liepe kolkas nesportuoti… reikia po puse metu(tiksliai nzn ar po tiek laiko) apsilankyti…
siaip joa, neoperuoja jei dar greitas augimas vyksta pas tave, temos autoriau kiek tau metu? nes tipo koja jei augs tai ta dirbtini raisti ishplesh
man 19
tai darykis drasiai. Ir susirask Daktara ShAIKU, jis pora tukstanciu operaciju tokiu atlikes, jis ir man dare, tikrai nepagadins
wisko gali booti…
tas daktaras is Vilniaus? o Siauliuos zinot gera?
jis vilniuj, greitosios pagalbos ligoninej. Siauliuose nesioperuociau tikrai…
Shaikus mano tevui tokia operacija dare, puikiai atliko