Sako zeme drebejo

Sako zeme drebejo

BaisuAr Tu pastebejai ,pajutai tai? Ka tuo momentu veikei?

po samanom slepiaus Baisu,o kada buvo? Drovus

…labas rytas Apakęs,ar ilgai miegojai? Apakęs

as tai kaip visada smaukiau Drovus o cia zeme eme drebet, nu…sudrebejo ranka man ir pabaigiau per anksti… plet sitie drebejimai… Piktas

po samanom gal ir nesijaute o va 7 aukste sake smagu buvo Nekaltas

gal tik dabar issilaisvino Cha cha

manau kad cia ne drebejimas, o kazkas skersa dejo Baisu

tipo balius? Tūsas

As tuo metu nepajutau,bet kai suzinojau,buvo truputi neramu

Nieko nejutau, morkas tarkuojau, tik Mopsas vargšelis susitraukęs po stalu drbėjo, maniau gal jam pasiutligė, o čia mat žemės drebėjimas. Apakęs

Ash tuo metu ishsitraukiau kaldra, isitaisiau ant sofutes ramiausiai, pasiruoshiau pailset, nes diena buvo nepakenciamai sunki. Tik keista pasirode, kad mano ciusius po kaldra pas mane palindo, nu cia dabar kas galvoju, gal pershalo Šypsena ir tik veliau suzinojau, kad buvo 5,3 b. drebejimas. Hmmmz… nu nieko nejutau Nekaltas

buvau darbe.Judejo visos lentynos ir grindys.Dirbu netoli stoties.Is karto susivokiau kas vyksta ir issigandau.

Apie aukas dar negirdejau. Gal Jus girdejote?

Rusijos seismologai prognozuoja , kad virpesiai gali pasikartoti Taip

Būtų gerai žinoti kada vėl drebės žemelė, kai išsitraukęs balalaiką nugrosiu nereikės nupurtyt. Juokiasi

tai ir lauk balalaika issitraukes Juokiasi a vdrug vel suvirpes Nekaltas

Sergu, guliu lovoj, staiga jauciu, kad lova purtytis pradejo. Nu, galvoju, rimtai stogas jau vaziuoja - arba mano, arba namo. Nesupratau, ar namas griuna, ar kas darosi - bet isgascio uzteko.

Kaip ateity bus ,nieko nepakeisim,bet nerima kelia vistiek