..SAIKAS..

…SAIKAS…

Ar daznai jums pasitaiko, kad va va jau einu nuo to kompo Baisu velniop…??? O vis dar sedite… Ir taip kai susumuoji, pajunti, kad visai saiko neber, kad per menesi, vos ne zadarom praleidi apie pora paru…

Jooo… Tavo tiesa Taip Panasiai buna ir man. Nekaltas

… ir tebesedime… Mirkt

Sakai porą parų ? Cha cha

Paskaičiuokim… jei į dieną apie 14h… tai kas gaunas per mėnesį ? Nekaltas

TaipNekaltas cia rimta problema. Kolege is manes jau juokiasi, mat kai pasakau, jog jau einu namo, tai vistiek dar po valandos ras mane prie kompo…Pavargęs

Darbe nepavyksta uzsisedeti, vaikai laukia. O namie kai atsisėdi, tai Baisu pora valandų kaip nebūta. Ir visa tai miego saskaita. Veee

Nea. As tai nesergu sia kompalige. Šypsena Zinau, kad reikia padaryti darbus ir viskas. Kai negaliu prisesti prie jo - man jo netruksta. Linkiu ir jums to paties Mirkt Labas

del to namie ir atsijungiau interneta Kietas
tik va beliko darbe ta problema isspresti Pavargęs ypac bangos klausima Tūsas

Darbe tai visa diena praleidziu prie kompo, ir labai itemptai, todel viena karta net akys buvo labai sustreikavusios Liūdnas negalejau nei TV ziuret, nei skaityt, o apie kompa pamirst… Bet viskas praejo, akeles pasitaise, darbe pastate nauja gera monitoriu, tai kolkas viskas ok. Todel kartais dar ir namie prie kompo laika praleidziu…

Va va reiketu valia ugdyti… Kai rasiau diplomini, tai atrodo ir taip jau vos ne miegi prie kompo, o dar kazkokie priesai Cha cha instaliavo i mano kompa "Herois" (cia toks kompiuterinis zaidimas), tai taip ir iki 3 nakties prasededavau…

Man tai irgi problema… Taciau didziausia problema yra ta, kad vietoje to, kad naudociau kompa darbui, banguoju Cha cha, mircinu ir uzsiimu visokiomis paieskomis (straipsniu, siaip puslapiu), o realaus darbo kaip nepadarau taip nepadarau Žliumbia

Ot velnias, o kai visa tai tampa seimos problema Baisu
Kas tada daryt, a? Cha cha

As jau buvau beveik atprates, bet stai suradau jus Cha cha ir vel “uzsivedziau” Žliumbia

Vien zo, kaip atstatyti saika? Flirtas Drovus Cha cha Nežinau Pavargęs

Myleti darba - kad jis butu kaip hobis ir noretusi visada dirbti. Taip Pagalvoti, kad mylimiems zmoguciams ir draugams ir taip truksta demesio ir kad vis del to realus gyvenimas yra tikras - o banga, mirc`as ir kt. - draugai juose yra tik tol, kol prisijungus sedi. Na, dazniausiai… Ir reikia neuzmirsti gyventi gyvenimo. Mirkt Labas

Beje, daejo ko sesuo vakar taip seliojo, kai isijungiau bangaCha cha Isjungiau exploreri, galvoju, ejsiu anksceu miegot… Cha cha Ta tik sast… salia… pasikalbetCha cha Žvaigždė

Namuose kompo ner. Valio! Taciau yra daug neblogesniu "ka-veikti" alternatyvu.
Po darbo vaikas laukia darzelyje. Taigi ner salygu komplige susirgti…

Ar tik nebus po kurio laiko kompomanija itraukta i priklausomybes ligu sarasa? Liežuvis Man tai jau liga. Kiek daug laiko turejau, kai namie nebuvo interneto. Tiesa, vasara si aistra atslugsta, bet ziema - iejus i namus pirmas darbas - isijungti kompiuteri. O dar rudeniop susipazinau su vienu mielu Vyras Tai vien pokalbiai su juo uzima istisas valandas.

As tai prie kompo prastumineju laisvalaiki(na kai visiskai ner ka veikti,uz lango -20t,virtuvej kalnai neplautu indu,katinas dvesia is bado,kampe sumesti nelyginti skalbiniai ir kitas neturejimas ka veiktiCha cha)
Bet kai jau privertet susimastyti…Banga daug laiko malonaus surijaPavargęs