…SAIKAS…
Ar daznai jums pasitaiko, kad va va jau einu nuo to kompo velniop…
O vis dar sedite… Ir taip kai susumuoji, pajunti, kad visai saiko neber, kad per menesi, vos ne zadarom praleidi apie pora paru…
Jooo… Tavo tiesa Panasiai buna ir man.
… ir tebesedime…
Sakai porą parų ?
Paskaičiuokim… jei į dieną apie 14h… tai kas gaunas per mėnesį ?
Taip cia rimta problema. Kolege is manes jau juokiasi, mat kai pasakau, jog jau einu namo, tai vistiek dar po valandos ras mane prie kompo…
Darbe nepavyksta uzsisedeti, vaikai laukia. O namie kai atsisėdi, tai pora valandų kaip nebūta. Ir visa tai miego saskaita.
Nea. As tai nesergu sia kompalige. Zinau, kad reikia padaryti darbus ir viskas. Kai negaliu prisesti prie jo - man jo netruksta. Linkiu ir jums to paties
del to namie ir atsijungiau interneta
tik va beliko darbe ta problema isspresti ypac bangos klausima
Darbe tai visa diena praleidziu prie kompo, ir labai itemptai, todel viena karta net akys buvo labai sustreikavusios negalejau nei TV ziuret, nei skaityt, o apie kompa pamirst… Bet viskas praejo, akeles pasitaise, darbe pastate nauja gera monitoriu, tai kolkas viskas ok. Todel kartais dar ir namie prie kompo laika praleidziu…
Va va reiketu valia ugdyti… Kai rasiau diplomini, tai atrodo ir taip jau vos ne miegi prie kompo, o dar kazkokie priesai instaliavo i mano kompa "Herois" (cia toks kompiuterinis zaidimas), tai taip ir iki 3 nakties prasededavau…
Man tai irgi problema… Taciau didziausia problema yra ta, kad vietoje to, kad naudociau kompa darbui, banguoju , mircinu ir uzsiimu visokiomis paieskomis (straipsniu, siaip puslapiu), o realaus darbo kaip nepadarau taip nepadarau
Ot velnias, o kai visa tai tampa seimos problema
Kas tada daryt, a?
As jau buvau beveik atprates, bet stai suradau jus ir vel “uzsivedziau”
Vien zo, kaip atstatyti saika?
Myleti darba - kad jis butu kaip hobis ir noretusi visada dirbti. Pagalvoti, kad mylimiems zmoguciams ir draugams ir taip truksta demesio ir kad vis del to realus gyvenimas yra tikras - o banga, mirc`as ir kt. - draugai juose yra tik tol, kol prisijungus sedi. Na, dazniausiai… Ir reikia neuzmirsti gyventi gyvenimo.
Beje, daejo ko sesuo vakar taip seliojo, kai isijungiau banga Isjungiau exploreri, galvoju, ejsiu anksceu miegot…
Ta tik sast… salia… pasikalbet
Namuose kompo ner. Valio! Taciau yra daug neblogesniu "ka-veikti" alternatyvu.
Po darbo vaikas laukia darzelyje. Taigi ner salygu komplige susirgti…
Ar tik nebus po kurio laiko kompomanija itraukta i priklausomybes ligu sarasa? Man tai jau liga. Kiek daug laiko turejau, kai namie nebuvo interneto. Tiesa, vasara si aistra atslugsta, bet ziema - iejus i namus pirmas darbas - isijungti kompiuteri. O dar rudeniop susipazinau su vienu mielu
Tai vien pokalbiai su juo uzima istisas valandas.
As tai prie kompo prastumineju laisvalaiki(na kai visiskai ner ka veikti,uz lango -20t,virtuvej kalnai neplautu indu,katinas dvesia is bado,kampe sumesti nelyginti skalbiniai ir kitas neturejimas ka veikti)
Bet kai jau privertet susimastyti…Banga daug laiko malonaus surija