Sahadza joga

Sahadza joga

SveikiŠypsena

Pradejau skaityt straipsnius apie sahadza joga ir labai susidomejau.Skambinau nurodytu numeriu taciau tel buvo isjungtas na o internetinio puslapio neatidaro jau keleta savaiciu.Todel kreipiuosi i Jus Šypsena

Gal kas praktikuojate sahadza joga?Ka apie tai zinote?Gal turite tikslios informacijos kur butu galima tuo uzsiimti?

Busiu labai dekinga uz atsakymusMirkt

Pasižiūrėjau, kad niekas čia neatsako, tai susidarė toks įspūdis, kad niekas apie tai nieko nežino. Aš irgi. Gal galėtum nors grubiai nušviesti, kuo tai skiriasi nuo kitų jogos rūšių.

Na stai ir mane jau asmeniskai ispejo kad nepristatau temosŠypsena

Taigi kiek as zinau…[straipsnis kazkada rastas interneto platybese]

sahadža joga

Mes gyvename sudėtingame pasaulyje, kuriame yra daugybė koncepcijų ir idėjų, nes vienintelis žmogaus ieškojimų ir tyrinėjimų instrumentas yra jo protas. Kadangi nėra normų, kurių pagalba galima atskirti tikrus mokytojus nuo netikrų, daugybė Tiesos ieškotojų buvo visiškai suklaidinti ir apgauti apsišaukėlių "guru", orientuotų arba į valdžią, arba į pinigus, bet tik ne į Dvasią.

Per Sahadža jogos meditaciją žmogaus supratimas įgauna naują išmatavimą, kur Absoliuti Tiesa gali būti jaučiama tiesiogiai mūsų centrine nervų sistema. Tada mūsų dvasinis nušvitimas įvyksta be jokių pastangų, kaip ir mažo daigelio virtimas galingu medžiu. Fizinis, psichinis ir emocinis balansas ‑ savaiminiai Sahadža jogos praktikos rezultatai.

Mano grupioke uzsimineja sahadza joga…Kazkada bande prikalbint prisijungti, bet as bijau…Jie ten, kiek zinau, labiausiai demesi telkia i 7 chakras, savo sielos "isvalyma" ir panasius dalykus.Daro grupines meditacijas, medituoja ir individualiai, daznai pries miega ir noredami atsipalaiduoti…Dar grupioke pasakojo, kad sahadza jogos metu yra pazadinama mumyse esanti energija, kuri kaip kamuoliukas susisukus tuno kiekvieno is musu viduje. Energijos pazadinimas negali padaryti nieko bloga, ji tiesiog padeda mums tapti aktyvesniems, geriau pajusti save pacius ir aplinka etc etc.Jei sahadza joga daugiau nebebus uzsiimama, energija vel susisuks i kamuoliuka ir toliau miegos. Ypac ilgai sahadza joga praktikuojantys zmones taip atgaivina ir ivaldo ta savo miegancia energija, kad, pvz, sutelke ja i delnus, sugeba apciupineje zmogu net pasakyti, kokia liga jis serga, kur jam skauda ir pan…Toji pati grupioke pasakojo, kaip pas viena ju broli joga (jogai vieni kitus vadina broliais ir sesem) atejo mergina, besiskundzianti skrandzio skausmu…Tam jogui pakako uzdet ranka jai ant pilvelio - jis diagnozavo naujos gyvybes uzuomazga, o ne joki skrandzio uzdegima…

Is tos pacios grupiokes karta gavau lankstinuka, kuri db va radau stalciuj netyciom. Stai kas jame rasoma apie sahadza joga:

Dvasine savirealizacija vyksta kai Kundalini, snaudzianti musu energija, yra pazadinama.Si energija subalansuoja musu fizini, protini ir emocini aspektus ir pavercia mus taikesniais ir dziaugsmingesniais. sahadza jogu susitikimuose jus pasieksite sia busena, igysite igudziu ir ismoksite visa tai pritaikyti savo kasdieniniame gyvenime bei perduoti sias zinias kitiems. Tikroji meditacija - tai gilios ramybes busena, dar vadinama beminte, kai protas, budamas visiskai ramus, taip pat islieka ir budrus.

Nezinau, ar turiu teise skelbti cia nurodytus kontaktinius duomenis. Jei kazkam reikia - rasykit man privaciai.

Siaip Informacija internete http://www.sahadzajoga.lt

Zinau, kad Kaune jie naujus narius priima kiekviena ketvirtadieni nuo 18 val profsajungu rumuose.