S R20
kazkaip mazoki kaip r20
bling bling
jo bent foto tai tikrai neatrodo ant 20. Mazai juodu banginiu salerkiniu, kiek ziuriu tai nieko gero
Bendradarbio esas. sikna iskelta turbut kiek imanoma
Karlas> 600SEL
as vis paseku 3l td bet kad tokio uz normalia kaina nieko doro ir nera. BRC dabar va numazino iki 32 000lt berods sidabrini, bet perkant is BRC permoki ir dar garantijos neduoda jam
Man idomu esa salerkini imanoma rast kuris nebutu prabeges puse limono?
Bet su saliarkiniu vaziuoji kaip su traktorium
Saliarkiniu dazniausiai salonai buna veliuras kaip tikram traktoriui Tokios masinos neisivaizduoju be odos
zinau zmogeli kuris w140 amg turi,metuose zmogus,laiko ji kaip eksponata,kelis simtus km pravaziuoja per metus.Sake siule jam ne vienas uzdirbt +~20 gabalu,bet neparduoda ir suprantama,masina galima sakyt ledine,tokia jau galima ir kaip palikima nemenka skaityt,baisu pagalvot kiek jis kainuotu po kokiu 10 metu tokios bukles
Roner manau imanoma, tik kaina ~10e sukasi
acapulco nu jei leda islaikys tai gales nedirbi likusi gyvenima tik as abejoju jeigu nesiskirs su juo dar 10m, kad skirsis apskritai kada nors…
manau uz ~10ke rastum jau ir 3l d
na shitas su gariunskais galiniais zibintais,ir bling bling,ratais zaico tikrai solidziau atrodo
roner isvis mazai ju pardavime su 3l td. dar jeigu nori spalvos juodos ir su rida iki 300 000km tai sunku. as seip manau normali kaina butu 8-9e uz tvarkinga bangini trilitrini
karlas as irgi nesiskirciau. Beje del benzo ,sake trasoj normaliai vaziuojant 16l ,mieste draskant 25l ,ne tiek ir daug.Beje jis man sake ,kad ju pardavime jau net europoj nera, dabar paziurejau mobile.de akurat ne vieno AMG neradau
karlas-o saliara pilsi ish kanystru ar koloneles?
ir dar visi kurie lt vaziave, pagaidina zeniais. nu nzn, tokiai masinai nejo gamykliskai zeniai, lempo ne lesines tai man pvz gadina visa vaizda tie zeniai. as sau tai tikrai nedeciau
Audi4ewer pilu is kaniu kolkas jau keli metai tai tikiuosi ir ateityje pilti jei reiktu is koloneles tai dujas turbut rinkciausi