Rytis Cicinas
Rycinulis JEGA
Kai bus puslapis paskelbkit, idomu bus paziureti
ir zhydraakiu patapo…
eh ryti, nors ka ir sakyti, tu gi zinai, kad mes tave mylim…
Kanape, na tai va, kuriam, tuoj pabandysiu gauti 3 Rycio Cicino albumus mp3 formatu, manau kaip tik butu diskografijos skyreliui, xi xi, kaip manai?
o geras! netgi su mp3. jegele) tik kada ir kaip ka pradet?
Na tai reikai suderint, ka mes turim, mp3, nuotrauku, o is kur gauti kokia biografija, siaip idomiu straipsniu apie ji, kokios nors informacijos, apie tai, kaip jis filmavosi reklamoje ir t.t. Problema tame, kad inete apskritai apie ji nieko nera, kad galiam butu suinkti visa info i viena vieta ir ideti i saita. O del dizaino reiktu pasitart su Scooox, man patiko, kaip jis ten sukure dizaina phoenixui ar kaip ten! Hey, Scooox, zmogau, atsiliepk!
zinok tu skaitai mano mintis. mes jau seniai apie tai kalbejom ir jau beveik padarem neoficialu fan cluba ) ir buvo ideja padaryt site. ir nerealiu nuotraukychiu butu su Ryciu tarp nepakartojamu ir zaviu mergichku… zodziu, davai pirmyn. valio, kad atsirado panasiai mastanciu. tik is kur to laiko trukti?
Hey, zmones, man tai negaila, gali uir atsiust, bet man skaiciuojami MB, o dainuskos sveria virs 3MB, tai gal Kanapele tau persiustu? Arba atvirksciai, susitarkit!
as Body tau jau parashiau. zinoma susitarsim del dainu
As jau puse jo diskografijos turiu, klausau, ale kaip veza! Kaip tau, kanapele? Aciu uz , as tave irgi vaisinu
Kazkodel negavau nieko …
vargsas tas musu cicinelis ,i duda gavo ,pats atgal duot nesugebejo tai apsauginiu paprase kad uzdubasintu
nusivyliau cicinuska
yoooo, sumuso musu Ryti…
ir shiuksliu konteineri prie jo namu tikrinti reikia…gal kokia rankraschio skiautele ar kas pasitaikys…arba senos kojines…
kazin ka atiduochiau…
Apie tai nepagalvojau… blin, koks pastebejimas! O tikslu adresa zinai?!
ka ten tikslu adresa… visa gatve tikrint reikia… tik neapsizhiuresi, kaip mat shiuksles ish panoses nugvelbs…
Cicinas lochas
Suknia.
Nesupratai.Ckebra arba prikolinasi,arba jie visi is Kauno.
Siaip jeigu jau kursit apie Cicina,tai idekit puslapeli atsiliepimams(manau jis uzims daug vietos,bus norinciu daug parasyti).O kas liecia mano nuomone,tai as jo ziauriai nevir…
P.s.kai sukursit paviesinkit adresiuka!