Rytas,Pusryciai

Rytas,Pusryciai

kur tavo šaunusis rytinis veidukas?

Kava Kietas Drovus

ne as fotkinau, kaip padare taip… tokie rytai gereusi. Tik kava,cigarete ir kazkas su kuo tai galima pasidalint

vai vai vai koks tu romantiškas

O kiaušinienė kur? Cha cha

Nesveika rukyti Kietas Nekaltas

dibilas

Juokiasi

Jaunuolė atrodo kaip išklerusi teta: geria kavą ir traukia dūmą rytais Baisus

FakiToL- nori sužinot didžiausią prikolą? čia ne jaunuolė, čia bachūras Juokiasi Juokiasi aš irgi galvojau taip pat kaip tu, kol neapžiūrėjau profilio Juokiasi

gerai,kad veidas matosi

kokia Tavo lytis?!

m3d1n1z, dar geriau bliamba Žliumbia Juokiasi Žliumbia

Jo Fakitol geriau as atrodysiu kaip tu… pala begu puodo ir skutimo masineles… Juokiasi

Ko čia tuoj šiaušies ???

O ko tu cia nesamones kliedi? Ir pastebejau ne man vienam, aplamai biski ne i ta kluba pataikei (jei anketoj tiesa 22 m)ir issikalineji, tipo sarkazma skaldai…

Gi ne man vienam užkliuvo čia, paskaityk kitų komentarus. MirktDovanok, jei užgavau… TūsasJei du_du, tai negaliu čia rašyti? ApakęsGeros kloties Labas

Girta sraige ir tu praktiskai vienas zmogus, nes nuomone vienoda kaip pastebjau visur… O rasyt gali nieks nedraudzia, tik reiktu jaust ka.

ir man pasirodė,kad panelė ;o bet tai nieko,nesinervuokit,čia turbūt tik dėl to,kad veido nesimato ir blond plaukai kyšo:> tiesiog tokia pirma mintis. o foto,tai man nelabai,vien dėl to,kad ji visai niekas,nu tai,rytas kaip rytas,bet toks nuotraukinis.neišlenda to ryto iš foto,kaip man patinka :> žodžiu ;D