Rytais mane pykina

Rytais mane pykina

Blyn jau gal puse metu kai mane rytais pykina, pusryciu valgyti negaliu parookyt irgi negaliu, blyn as gi ne nescia moteris, kad mane rytais pykintu…tai kame cia saknys. papildymas: pykina tikrai ne nuo alkogolio

mane pykindavo seniau tik pavalgius ir kai vonioje valydavausi dantis. va tada tai budavo.

Visgi gal pasitikrink del nestumo Šypsena

Sakai nieko nera neimanomo Juokiasi

tai gali buti del parasimpatines sistemos perdirginimo. Esme pailsek isimiegok, ryte tik atsikelus isgerk vandens ir tik po 1 val bandyk valgyt.

Cia daug kas gali buti. Pvz man buvo zarnyno nepraeinamumas… Vienintelis budas suzinoti, kreiptis pas gydytojus ir nedelsti… o del nestumo, tai visia neturi pykint, o jei butu jau puse metu praeje tai jau butu ir pilvas issikises ir jau pykint nustoje…

Kaip ka daryti??Tikrintis reikia Mirkt

O tau nakti pakankamai miegi?Gal tiesiog tavo organizmui neuztenka poilsio?

net nznau ka pasakyt,mane kartais irgi

Nuo kontraceptiku jei geri juos Taip

tikrai,Anelka,gal nuo kontraceptiku!!! Apakęs Cha chakazkaip tai butu naujiena.Vyrishki kontraceptikai jau Lietuvoje!!! Baisu Juokiasi

Vienas variantas: NesciaJuokiasi Juokiasi Juokiasi

PATAISYMAS:ne nescia,o nescias. Cha cha

Nu jus duodat, gal baikim su tais nestumais su vyru niekada jokiu santykiu neturejau Cha chaDel isimiegojimo tai faktas, kad neisimiegu nes keltis man reikia 6val. O pas gydytojus labai nemegstu vaiksciot ejnu nebent tada kai labai auksta temperatura…gal uztektu su vaistininku pasneket ???

Nieko keisto,kad pykina…Mane vaikystej kas ryta taip pat pykindavo,todel i m-kla einant nevalgydavau(tiesiog tam neissiziodavau)…Negaledavau uzuost jokio maisto kvapo.Tuo metu niekas apie jokiu psichologinius motyvus nekalbedavo…O tikiu,kad budavo.Dabar sako,kad tai nutinka del visokiu baimiu:ar pasiseks,m-klos baime,pamoku baime ir t.t.As nesijauciau bijanti eiti i m-kla,bet jausdavausi klaikiai.Ir mamai niekaip neisaiskindavau,kad mane pykina nuo kvapo…Nuo tu laiku pusryciu nevalgau,nors dabar ir nepykina,bet “neissizioju”…