Ryskus miegamasis

Ryskus miegamasis

Ar kas nors miega ryskiame kambaryje???Man zmones tvirtina,kad patalpa poilsiui turi buti kazkokios svelios,neryskios spalvos,kitaip nepailsesiu.O man klaikiai patinktu pvz.vysniavas miegamasis.

Tamsios ir (arba) ryskios sienos optiskai mazina patalpas. Jei jos pakankamai erdvios… Zinoma, ramybes neprides.

Joli, neklausyk seniu, jei tau patinka ryskios spalvos tai ir dazyk. Jaunyste tam ir duota, kad lauzytu visus sterootipus. Patinka tatuiruote, tai ir pasidaryk ja ant kaktos ir vaiksciok su ja. O ka? Man gerai, as atkreipiu demesi i save, o del kitu tai pokui.Šypsena)))
O jei rimtai - tai yra istisi mokslai, kurie aiskina musu gyvenimo desnius, ir pagal juos normali zmonija gyvena. Jei tau sakoma, kad ryskios spalvos erzina ir nepadeda atsipalaidavimui, tai patikek, taip ir yra. Labas

Visiskai nesistengiu ryskia spalva atkreipti kazkieno demesi!Man tiesiog atrodo,kad taip butu grazu.Ar kas nors turi kokia patikrinta nuomone???

Teisingai. Mažiau reikia kreipti dėmesę į kažkieno kad ir laba gražioje ir brangioje knygoje parašytą nuomonę. Nes ji - ne tavo Blogai . Daryk kaip norisi ir bus geriausia tau pačiai Taip išbandyta Labas

Miegu gan tamsiam mėlynam miegamajame ir labai faina Šypsena Atrodo mažas, bet ten labai ramu ir miela Mirkt

taigi visada galima velei perdazyti Cha cha

taigi visada galima velei perdazyti Cha cha

Labai ryskus kambarys nei miegui, nei poilsiui (mano kvailu isitikinimu) netinka.Kokiam Ultra klube gal ir gerai butu. Teko buti miegamajame, kur ryskiai raudonos sienos ir juodos lubos. Galima susivemtiBlogai.
Cia tik mano nuomone

kiekviena zmogu spalvos kitaip veikia Šypsena tad ner cia kuo tiketi kazkieno isitikinimais…reikia isbandyti…turejau garbes miegoti ryskiai raudonu barchatu ismushtomis sienomis Šypsena man ta spalva laaabai patiko Šypsena ir miegojau puikiai Šypsena
sekmes bandant Šypsena

Beje, miegama juk užsimerkus… Šypsena
O visokie universalūs diletantiškų lietuviškų interjero žurnalų patarimai tinka tik nukvakusioms bobutėms Piktas
Svarbiau yra ne spalva kaip tokia, o bendras aplinkinių spalvų derinys.

Na vysniu spalva, kaip tokia man irgi labai patinka, bet as tokia spalva miegamojo nedazyciau. Man tai netinka. Aisku, dar labai daug reiskia atspalviai. Jei rimtai susidomesi skaityk Makso Liusherio darbus (labai rimtai studijavo spalvu poveiki). O tai ka raso zurnalai ir pan. tai dazniausiai neverta demesio.

mano nuomone svarbu issiaiskinti, kokia bus tavo miegamojo psichologine aplinka, jei aistroms sukelti - tavo norima spalva labai tinka, yra tam tikra spalvu psichologija, taciau ne visi ja vadovaujasi.
intensyvios spalvos dazai kainuoja brangiau, ir vieno sluoksnio nudazyti sienai - neuztenka.
dar vienas aspektas- kokia kambaryje yra saule, jei ji rytine ar pietine - tai as tau nepavydziu, jei nusidazysi - pamatysi, jei vakarine - dar dar. intensyvi sviesa paryskina spalva. tau spresti.

daug ka sako… sako tamsi, juoda netinka. ale geriausiai ilsejausi ir gyvenau savo kambary, kurio trys sienos buvo juodai tamsios, o viena tamsiai pilka… ir dar uzuolaidos visada uztrauktos… cia gi asmeniskai. mane nuo sviesiu ir ryskiu spalvu pykina.