Rysku?

Rysku?

normaliai

Pusė dešros Nekaltas

gal dar islaikymas truputi per didelis fotiko. Bet siaip tai as beveik visada ant minimalaus ryskumo pasidares, nes pas mane pradeda fonuot kolonkes kai ryskumas ant max Cha cha Bandziau filtra ant lineiku, nepadejo, reiks “+” filtra pabandyt Šypsena

P.S. o kas klimos ekraneliui gali buti, kartais ryskiai normaliai rodo, kartais tas kampas pabega, nuo antro skaiciaus ir ten kur “Econ” Nekaltas

Pas mane ant max apsvietimas Šypsena

O nepasikeicia tas ECON užrašo matomumas, pamaigius plastmases, kur aplink ekraneli? Cha cha

tipo liejasi? Pas mane va taip atrodo [biteplius.lt/lt/2club.club_file_view/748580.241-=(1247 05822 3](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_file_view/748580.241-=(1247058223) kai padirba ilgiau… Na pas mane tik borto ekranelis taip durniuoja, bet gal ir ant klimu panasiai

Strujus> nea Nežinauunder> nesilieja, tiesiog ryskumas pradingsta, arba isvis tos vietos isnyksta. Bet kartais atsiranda, ir nesuprantu kada ir kaip. zodziu kaip uzplaukia, reiks pabandyt issilupt, gal tik kokia fyske atsokus Nekaltas

Tada išvada aiški - ekranėlis tavęs nemyli Sudužusi širdis Žliumbia

kontaktu klausimas. pas saabus SID’ai sitaip nueina. pas mane dabar kol isyla puses nesimato Šypsena perlituot kazka reikia ir vsio

trulikas, kurioj vietoj perlituot? Konkreciai ta matrica kur i mikroschema ilituota? suparinot, eisiu issiardyt Cha chaStrujus> nera meiles gyvenime, tai px Cha cha

Marchela saab9-5.com/howto/sidrepair.htm

pisemnett.at.tut.by/klimatdisplau.html

dekui Alus einu ardyt taburetes Cha cha

nekarsta sedeti masinoje?

Kai lauke buv0 -15 tai nebuvo karsta Mirkt

tai,kad laukia +6 rodo Šypsena

NESAMONE, melas Cha cha nea siaip rimtai tada daviklis buvo nejas Mirkt

nebent Šypsena