Rysku?
normaliai
Pusė dešros
gal dar islaikymas truputi per didelis fotiko. Bet siaip tai as beveik visada ant minimalaus ryskumo pasidares, nes pas mane pradeda fonuot kolonkes kai ryskumas ant max Bandziau filtra ant lineiku, nepadejo, reiks “+” filtra pabandyt
P.S. o kas klimos ekraneliui gali buti, kartais ryskiai normaliai rodo, kartais tas kampas pabega, nuo antro skaiciaus ir ten kur “Econ”
Pas mane ant max apsvietimas
O nepasikeicia tas ECON užrašo matomumas, pamaigius plastmases, kur aplink ekraneli?
tipo liejasi? Pas mane va taip atrodo [biteplius.lt/lt/2club.club_file_view/748580.241-=(1247 05822 3](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_file_view/748580.241-=(1247058223) kai padirba ilgiau… Na pas mane tik borto ekranelis taip durniuoja, bet gal ir ant klimu panasiai
Strujus> nea under> nesilieja, tiesiog ryskumas pradingsta, arba isvis tos vietos isnyksta. Bet kartais atsiranda, ir nesuprantu kada ir kaip. zodziu kaip uzplaukia, reiks pabandyt issilupt, gal tik kokia fyske atsokus
Tada išvada aiški - ekranėlis tavęs nemyli
kontaktu klausimas. pas saabus SID’ai sitaip nueina. pas mane dabar kol isyla puses nesimato perlituot kazka reikia ir vsio
trulikas, kurioj vietoj perlituot? Konkreciai ta matrica kur i mikroschema ilituota? suparinot, eisiu issiardyt Strujus> nera meiles gyvenime, tai px
dekui einu ardyt taburetes
nekarsta sedeti masinoje?
Kai lauke buv0 -15 tai nebuvo karsta
tai,kad laukia +6 rodo
NESAMONE, melas nea siaip rimtai tada daviklis buvo nejas
nebent