Ryba
Sagute?
Nakčiau, pamebi ryba…atCigaves
greicio akiniai, skarba energetinio, šapke kaukazietiska kuri nusako statusa visuomenėje
a kur jis dingo iš bangos?
pabijojai pasiveikinti?
cu, o ko man bijot? Ne syki esu gelbejes ana, pirkau ir alaus ir vodkes fliaska, kai su mirtim kovojo.
dr002™, tu lyg kažkokį čipOtoją labai perspektyvų esi minėjęs… Pasakok
na, tiesiog nuotrauka atspindi, jog tik iš nugaros pasikavojus nufotkinta
tai ryba čia bėgo nuo doktoro, nes skolingas anam
Nu ir zeba girdet, kad pas Ryba viskas Ash kažko vis prisimindavau anaji, susimastydamas- o kaip gi Anas. Ryba ne kokia silpzuve, padauzo anaji gyvenimo vėjai, bet ans marods ne iš tų kur uzuojautoj šilumos ieškotu, o viską pats vienas, jau kai labai hiera su bonke, bet seip maladiec jis diedas.
filosofas
Gyventu pas mane getuose būtume draugeliai
tiesa, jis vis dar zonoje dirba?
nakčiau, o apie savo draugą manjaką nepagalvoji, kur anas ir ką veikia?
auto.lrytas.lt/radaras/2017/08/29/news/alantos-klebonas-patyre- dar-viena-avarija-su-tesla-trenkesi-i-medi-2358677/Ot padykęs dvasiškai tevelis
turbūt insane režimą buvo pamiršęs perjungti
Kostai, o kas tau čia keisto? gi tik su tokiais straipsniais ir afišomis klikai geriau generuojami
nespręsk pagal save apie kitus, Bangoj sėdinčius
O ka apie lt autozurnalistikos jaunaji korifeju ne taip pasake? Gal jau pagerejo kokybe, bet metu begyje paskutini karta skaiciau - jokio ispudzio, stilius primityvus, kartais atrodo bukai isversta is uzsienio review, apie auto supratimas - botaninis absoliuciai. Prisiminiau, kai aplinkeli atidare ir video susuko, apie naujiena… EliamentarEi KET ismokt pries darant video neblogai butu, gerai, kad instruktorius vairavimo salia sedejo
Nakčiau, jo as ir ne tai kad apsidziaugiau, bo nei man artimas, nei draugas, bet zjbs kad issikapste, galvojau bus pze anam.