Rusų kalba

Rusų kalba

Labai noriu ismokti savarankiskai rusu kalba.Gal zinote kokiu svetainiu su rusu kalbos pamokelem ar panasiai(gali buti anglu kalba)
p.s.sorry jei ne i ta kluba rasau.

labai pades jei susirasi draugu kurie kalba rusiskai… mokykloj 6 metus mokemes tai nieko ir neismokau… o cia atvaziavus susiradau simpatukaFlirtas, ir dar kelias drauges rusakalbes tai jau visai neblogai iseina… knygos skaitymas su zodynu nelabai padeda… geriau jau rusiski filmai… arba siaip bet kokie filmai igarsinti rusiskai

Knygas skaityk rusų kalba su žodyno pagalba, filmus/multikus rusiškus žiūrėk ir galų gale, atvažiuok gyvent į Vilnių - čia ko jau ko, bet rusiškai tikrai išmoksi Juokiasi

Jau pusmetį gyvenu - ir nepagausėjo žinios nė kiek :confused:

Kaip čia taip Apakęs Su žmonėm gal nebendrauji? Nu kai aš atvažiavau į Vilnių (prieš 3 metus) tai dauguma naujų pažįstamų rusiškai kalbėjo. Ir ne tik kalbėt, bet ir gert išmokino Juokiasi

O tamsta fuxe gal, kad tik pusmetį Vilniuje gyvena?

Taip, fuxė.
Ir nu bendrauju, ale kažkaip su lietuviais Nekaltas
O gert tai nei mokyt manęs nereikia, atsivežiau jau šituos gebėjimus Cha cha

mokykloj mokausi rusų kalbos jau 5 metus, bet nemoko niekoNežinau

žiūrint koks ratas pažįstamų tam Vilniuje - man rusiškai neteko jau daugiau nei metus kalbėti Pavargęs

Kiek teko girdėt, mokykloj niekas neišoko dar šios kalbos, nors ji nėra sunki. Man pasisekė, kad aš eidama į mokyklą ją jau mokėjau.O šiaip tai tikrai susirask rusakalbių draugų, skaityk knygas, žiūrėk filmus…

nezinau kur tu rusakalbiu draugu ieskot.Ir juk susiradus iskart neismoksi kalbos.Reik pagrindus is kazkur igyti.

jesli nado, nauciu russkomu jazyku.

(vertimas) jeigu reikia, pamokysiu Cha cha

butu labai gerai.Laimingas

ar Vilniuje ir kiek mokesiNekaltas

deja as kauniete…Ne

tada nepadesiu Ne

gali keistai atrodyti tokia mintis … kaip Kaune gyvavo engliš klub, tai gal dabar susiburti rusų kalbai minkyti?

kaijp nebekenciu sios…Užsispyręskalbos fuuuVeeePiktas

Man tai grazi kalba… labai… pati graziausia… labai graziai visokie meilus zodeliai sia kalba skamba… tik reikia dar daug mokytis…