Blyn atsisedau laimingas ka tik, maniau sukursiu sita tema, nes parsiunte geima, ziuriu pakurta pries 10min
Instalinu, tikiuosi geras bus, patinka man tokie piestiniai ziauriai
Man ir limpa tokio pobudzio questai, tikiuosi nebus toks kaip “aghata cristi”, nes ten tai nezinau, ideja visai nebloga, taciau kazkuo jis man neprilimpa, sneket sneket ir dar kart sneket Ka tik uzstaciau siusti sita, tai ryte jau turesiu
Tai vot tas ir yra idomiausia Nes ziauria patiko visos petkos bei stirlico dalys, tik tiek kad nesugebejau pereit del ru kalbos stygiaus, o cia kadangi eng, tai visai kitas zaidimas bus
Nu trupuciuka pazaidziau, tai patiko ziauriai grafika man tokia patinka jau maniau niekada nebeisvysiu kazko panasaus, o cia pist kaip is giedro dangaus
O agatha christie, tai jo truputi nuobodokas, bet irgi gana idomus, orientuotas gal but i mazesne publikos dali, tuos kurie ant detektyvu pasinese
Na taip, man ten viskas ciki butu jei ne tos nuobodzios snekeos, ir po to zek ten tas ta pasake kitas ana, butu gimtoji anglu snekta, manau smagu butu zaisti, o dabar kai lt, tai susimaiso ten visos pavardes, kuriu gana nemazai yra, ir gaunas nesamone Ir dar kas labai patiko, kad zemelapis ne didelis, nereikia lakstyt ten dideliu atstumu, 5 vagonai ir viskas
tai jau gal perejai? as irgi dabar treciam, kol kas viska pats ismasciau, tikiuosi ir cia pagalbos nereiks beje kiek is viso chapteriu yra nezinai?
ziauriai patiko man ta bezdzione ir patys galvosukiai, bent iki siol tai tikrai labai patinka ir dialogai linksmi buna, kad skaityt idomu
kazin tas raktas kur pradzioj buvo, tai jis metalinis ar plastmasinis koks nors? nes jei metalinis, tai biski nelogiska tada…