rukimas

rukimas

Kietas waikinai kaip jus reaguojate i rukancias merginas?
na o jus merginos kaip reaguojate i rukancius waikinus?A…?Kietas
ir apskritai kodel mes rukome?A…?Kietas

tegu kitos ruko, bet manoji jokiu budu, slykstu!

del rūkymo kaip žalingo įpročio, tegu Kietas
bet kada šalia tavęs esantis žmogus smirda, tada jau nekas Baisu
bet šiaip norėtusi, kad mano vaikų mamytė būtų nerūkanti Šypsena

mano baxuras ruko ir jam visishkaj netrukdo kad ir ash retkarcejs parookaw…Taip
nieko priesh neturiu priesh rookancius zhmones…Ne

niuz tik kaj mociutes kokios ajna gatve ir roooko,tej Veee atrodo…

Kai mergina eina gatve ir ruko, tai man toks vaizdelis yra labai Veee

o kai waikinas eina gatwe ir ruko…kaip tai arodo?A…?Kietas
minmak…

nieko pries neturiuNe
galiuir prirukytoj patalpoj gana ilgai isbuti, ai kazkiap nedarau as is to jokios problemos

i rukancius ziuriu neigimai

rukanciai merginai pasakau, kad pas ja is burnos smirda arba balsas prarukytas. kartais veikia

pati nerukau ir stengiuos, kad draugai nerukytu salia manes… nekenciu tu dumu Veee

Vyriausioji lietuvių kalbos komisija deda Kick Ban’ą temos autorei už šiurkštų lietuvių kalbos gramatikos pažeidimą.

Rūkyk rūkyk Taip

bet kartais tenka pabuvoti tokiose vietose, kur nerukanciu vienetai (kaune pavyzdziui BO)
vat ir tenka susitaikyti, o man kazkaip tie dumai nemaisoNekaltas

aj krc.visiem cia smirda slykstu ir t.t.niekad su rukancia nedraugciau bla blaaa…rukau pati ir noriu vaikino rukancio, ar bent nerukancio ir nebumbancio. o jei bumba,tai greit isaukleju Cha cha

nepatinka rukaliai, nors kartais per tusus nieko smerktino parukytiLaimingas Bet kai sako, kad ruko tik per kokias sventes, o svente yra kiekviena diena taiVeee

pats nerukauKietas. Bet kiekvienas pats sprendzia ka jam darytiKietas

Vienas is kriteriju renkantis mergina yra, kad ji butu nerukanti. Protingos merginos neruko, saugo save ir savo busimus vaikuciusŠypsena Kas gali prasidet su pelene Veee

visi is pradziu taip sako Juokiasi

Hmm, neturiu draugu, kurie ruko. Galbut ir gerai. Ir pati nerukau, ir mano vaikinas neruko. Tik ant brolio labai pykstu, nes tas kaip kaminas, cigaretes is dantu nepaleidzia…Nekaltas

O kas buna paskuiCha cha? Nuomone kaitalioja silpnavaliai Šypsena