rukimas
waikinai kaip jus reaguojate i rukancias merginas?
na o jus merginos kaip reaguojate i rukancius waikinus?A…?
ir apskritai kodel mes rukome?A…?
tegu kitos ruko, bet manoji jokiu budu, slykstu!
del rūkymo kaip žalingo įpročio, tegu
bet kada šalia tavęs esantis žmogus smirda, tada jau nekas
bet šiaip norėtusi, kad mano vaikų mamytė būtų nerūkanti
mano baxuras ruko ir jam visishkaj netrukdo kad ir ash retkarcejs parookaw…
nieko priesh neturiu priesh rookancius zhmones…
niuz tik kaj mociutes kokios ajna gatve ir roooko,tej atrodo…
Kai mergina eina gatve ir ruko, tai man toks vaizdelis yra labai
o kai waikinas eina gatwe ir ruko…kaip tai arodo?A…?
minmak…
nieko pries neturiu
galiuir prirukytoj patalpoj gana ilgai isbuti, ai kazkiap nedarau as is to jokios problemos
i rukancius ziuriu neigimai
rukanciai merginai pasakau, kad pas ja is burnos smirda arba balsas prarukytas. kartais veikia
pati nerukau ir stengiuos, kad draugai nerukytu salia manes… nekenciu tu dumu
Vyriausioji lietuvių kalbos komisija deda Kick Ban’ą temos autorei už šiurkštų lietuvių kalbos gramatikos pažeidimą.
Rūkyk rūkyk
bet kartais tenka pabuvoti tokiose vietose, kur nerukanciu vienetai (kaune pavyzdziui BO)
vat ir tenka susitaikyti, o man kazkaip tie dumai nemaiso
aj krc.visiem cia smirda slykstu ir t.t.niekad su rukancia nedraugciau bla blaaa…rukau pati ir noriu vaikino rukancio, ar bent nerukancio ir nebumbancio. o jei bumba,tai greit isaukleju
nepatinka rukaliai, nors kartais per tusus nieko smerktino parukyti Bet kai sako, kad ruko tik per kokias sventes, o svente yra kiekviena diena tai
pats nerukau. Bet kiekvienas pats sprendzia ka jam daryti
Vienas is kriteriju renkantis mergina yra, kad ji butu nerukanti. Protingos merginos neruko, saugo save ir savo busimus vaikucius Kas gali prasidet su pelene
visi is pradziu taip sako
Hmm, neturiu draugu, kurie ruko. Galbut ir gerai. Ir pati nerukau, ir mano vaikinas neruko. Tik ant brolio labai pykstu, nes tas kaip kaminas, cigaretes is dantu nepaleidzia…
O kas buna paskui? Nuomone kaitalioja silpnavaliai