Rūkantiems ir nerūkantiems: naujasis cigarečių pakelių "dizainas"
Kaip jums visi tie:
“Rūkymas žudo.”
“Kenkia jūsų spermatozoidams ir mažina vaisingumą.”
…ir tt ?
Pvz:
http://www.banga.lt/files/content/40111969770b3.jpg
http://www.banga.lt/files/content/4011190ecd38f.jpg
Man tikrai vėžį varo
Neestetiška ir kraupu žiūrėti…
man jie netrukdo
O man tai po prikolu tokius skaityt
Nusiperki poka, uztrauki duma ir skaitai: tas, tas ar anas gresia…
Tipo del to mesiu rukyt
As del to tikrai nemesiu, bet tie juodi grasinantys uzrasai man visa estetini vaizda gadina Sakiau reikes ieskotis elegantiskos dezeles cigaretms laikyti
Kazkas navara pasidarys
Man juokia kelia…ZINOK ZMOGAU NUO KO MIRSI…
mhm - “rūkymas trikdo kraujotaką ir mažina lytinę potencija” - o man kaip tik cigariukas + seksiukas =
Toks irgi buvo?
Gal sakau pradedam dabar pakelius su skirtingais uzrasais kolekcionuoti - kas greiciau surinks visa serija Galesim keistis
Koks skirtumas kas uzrasyta! Tipo kazkas kreipia demesi…
Tipo kreipia
todel sexas ilgina gyvenima %}
bet tipo ilgam i tai atsizvelgia…
Man px nes meciau rukyt, bet turiu pardavimui LM raudono be tu uzraseliu ir gan pygiai, jei ka domina rasykit i privata
Nepatinka ir man tie jundi nauji uzrasi,bet seni taipat negeresni.Juk rukyti perki o neskaityti.Bet negrazu!kaip jau minejo gadina vaizda.
ixius rašė:
Man px nes meciau rukyt, bet turiu pardavimui LM raudono be tu uzraseliu ir gan pygiai, jei ka domina rasykit i privata
marlboro gal turi ?
Meciau rukyt ka tik, tai dabar neziuriu i pokelius, kad nesusigundyciau nusipirkti Velnias, kaip noriu rukyt
tufke rašė:
Nepatinka ir man tie jundi nauji uzrasi,bet seni taipat negeresni.Juk rukyti perki o neskaityti.Bet negrazu!kaip jau minejo gadina vaizda.
Svarbiausia - kad ziauriai negrazu
Preke [nesvarbu kiek ji sveika ar ne] turi buti kokybiska ir atitikti visus estetinio vaizdo standartus kitaip nieko nebus
Kai nueinu apsipirkti, tai taip ir dairausi… kur tie - be uzraseliu
Isivaizduokit dabar brangius gero vyno butelius ar kokius nors kitus gerimus su panasiais grasinanciais uzrasais
Pvz:
"Alkoholis sukelia riebalinę kepenų infiltraciją - kepenų steatozę, lėtines kepenų ligas, kepenų cirozę".
Lizzza rašė:
Meciau rukyt ka tik, tai dabar neziuriu i pokelius, kad nesusigundyciau nusipirktiVelnias, kaip noriu rukyt
![]()
Paziurek, praeis noras
uzrasai tikrai kraupus net nemalonu toki pakeli ant stalo pasidet kokiam kabake… akis bado
Kas siais laikais nekiankia ir negadina sveikatos?Hmm…Bent jau as nezinau!Jei rukau manes jox uzrasiukas neatbaidys!Nebent tik sukels juoka!