Rūkantiems ir nerūkantiems: naujasis cigarečių pakelių "dizainas"

Rūkantiems ir nerūkantiems: naujasis cigarečių pakelių "dizainas"

Kaip jums visi tie:

Rūkymas žudo.
Kenkia jūsų spermatozoidams ir mažina vaisingumą.”
…ir tt Apakęs?

Pvz:
http://www.banga.lt/files/content/40111969770b3.jpg
http://www.banga.lt/files/content/4011190ecd38f.jpg

Man tikrai vėžį varo Veee
Neestetiška ir kraupu žiūrėti… Baisu

man jie netrukdo

O man tai po prikolu tokius skaityt Cha cha Cha cha Cha cha Nusiperki poka, uztrauki duma ir skaitai: tas, tas ar anas gresia… Juokiasi Juokiasi Juokiasi Tipo del to mesiu rukyt Cha cha Cha cha Cha cha

As del to tikrai nemesiu, bet tie juodi grasinantys uzrasai man visa estetini vaizda gadina Veee Sakiau reikes ieskotis elegantiskos dezeles cigaretms laikyti Flirtas

Kazkas navara pasidarys Nekaltas

Man juokia kelia…ZINOK ZMOGAU NUO KO MIRSI…Cha chaCha cha

mhm - “rūkymas trikdo kraujotaką ir mažina lytinę potencija” - o man kaip tik cigariukas + seksiukas = Flirtas Taip Širdis

Toks irgi buvo? Juokiasi
Gal sakau pradedam dabar pakelius su skirtingais uzrasais kolekcionuoti - kas greiciau surinks visa serija Cha cha Galesim keistis Juokiasi

Koks skirtumas kas uzrasyta!Šypsena Tipo kazkas kreipia demesi…

Tipo kreipia

todel sexas ilgina gyvenima %}

bet tipo ilgam i tai atsizvelgia…Mirkt

Man px nes meciau rukyt, bet turiu pardavimui LM raudono be tu uzraseliu ir gan pygiai, jei ka domina rasykit i privataKietas

Nepatinka ir man tie jundi nauji uzrasi,bet seni taipat negeresni.Juk rukyti perki o neskaityti.Bet negrazu!kaip jau minejo gadina vaizda.

marlboro gal turi Nekaltas?

Meciau rukyt ka tik, tai dabar neziuriu i pokelius, kad nesusigundyciau nusipirkti Cha cha Velnias, kaip noriu rukyt Niam niam Kietas

Svarbiausia - kad ziauriai negrazu Veee
Preke [nesvarbu kiek ji sveika ar ne] turi buti kokybiska ir atitikti visus estetinio vaizdo standartus Kietas kitaip nieko nebus Apakęs Kai nueinu apsipirkti, tai taip ir dairausi… kur tie - be uzraseliu Cha cha

Isivaizduokit dabar brangius gero vyno butelius ar kokius nors kitus gerimus su panasiais grasinanciais uzrasais Baisu

Pvz:
"Alkoholis sukelia riebalinę kepenų infiltraciją - kepenų steatozę, lėtines kepenų ligas, kepenų cirozę".

Baisu

Paziurek, praeis noras Gerai

uzrasai tikrai kraupus Veee net nemalonu toki pakeli ant stalo pasidet kokiam kabake… akis bado Piktas

Kas siais laikais nekiankia ir negadina sveikatos?Hmm…Bent jau as nezinau!Jei rukau manes jox uzrasiukas neatbaidys!Nebent tik sukels juoka!Cha cha