Rukancios merginos

Rukancios merginos

Kaip jums vaikinai, rukancios merginos???BučkisBučkis

Zinau, kad kai kuriem nepatinka, nors pati rukau…Cha cha

butu geriau nerukancios. Bet kadangi nerukancios dabar sunku surast, tai reikia ir rukancia tenkintisŠypsena

Man asmeniskai rukancios nepatinka Šypsena

Nevezha rukanchios merginos.

Merginos žinokit: Jus atrodote daug labiau gražesnes / patrauklesnes ir visokios *esnės, kuomet nerookot!

tada kaip manote,kodel merginos ruko??KietasKietasKietas

Susipazystant su Moterys jokios itakos neturi ar ji Kietas ar ne. Gal net rukanti geriau, nors neburbes, kad as rukau tiek daugAš nekaltas

svarbiausia kazh zhmogus geras butu.
Asmenishkai nepershu savo nuomones jokiai rukanchiai ar nerukanchiai, chia kiekvieno asmeninis reikalas. Nors shiaip pats nerukau ir man nepatinka prirukytos patalpos, tas dumu kvapas kurio persismelkia drabuzhiai ir t.t. Bet nesu toks, kad vaje chia ruko chia negaliu buti, negaliu pakesti.

Vienas pazhystamas yra pasakes, kad buchiuoti rukanchia mergina yra kogero tas pats kaip laizhyti pelenine Nustebęs

Rukem, rukom ir rukysim. Sita tema jau tukstanti kartu buvo analizuota.

Koks skirtumas ruko mergina ar ne. Nuo to ji netaps geresne ar blogesne. Tarkim as nerukau netodel kad tai man kazkaip nepriimtina ar negrazu, o tik del to kad man tai neskanu Šypsena

as asmeniskai negaliu pakesti kai koks nors vaikinas ruko arba mergina.na kai vaikinas ruko tai dar dar…bet mergina…slykstuŠypsenaYpac tie kurie ruko tie ir spjaudosi,o tai irgi slykstu.Koks tikslas rukyti?juk gaima ir betoŠypsena

Gerai

NEKENCIU RUKANCIU MERGU, NA NEBENT KOMPANIJOJE, BET NE TADA KAI REIKIA SU TOKIA PASIBUCIUOTIBučkis

pradzioje buvau ant rukanciu piktas, bet praejo neperauklesi…rukanti mergina atrodo "normaliai", kai ruko tam skirtoje vietoje, bet jokiu budu neinant gatve FU. Labas

Kiekvienos(o) asmeninis reikalas rukyt ar ne.Pati nerukau,o pvz. kiti draugai ruko,bet tai manes netrikdoŠypsena

man geriau nerukanti mergina… bet jei ruko, tai ka padarysi. o kur ji ruko (ar gatvej ar ant saligatvio) man nesvarbu Cha cha

Kietas

Xe xe xe .Jums taip atrodo , kad jei jums nepatinka rukancios merginos , tada mums turi patikti rukabtis bernai ???

kiek nepamenu, panos pradedavo rukyti ne del bajerio, o kai jau nervai nelaike. pav. kaip pradejau, naktis pries egzo ir kursinis dar nebaigtas, tai ir uzrukom su panele. ir darbelis graitai buvo pabaigtas ir …