Rugilė Toma ir Povilas
miela O is tiesu berniukas su melyna maikute galvoja "dziaukis kol fotkina,atsimsi uzh tai kad mamos visa demesy nudziovei
" ne ne as tik juokauju…
Du vardus davei mergaiciukei?
aja, kad per mazai nepasirodytu
O Botanikos sode …tokia mazyte buva… …
Auga vaikai…
grazhus tavo vaikiukai, aurora
aciu, Kiks
rve, nuz… kenguroj jau nebepanesu
aurora… …tai jau ir pati turetu vaiksciot…
O mano antrasis vardas toks, koks pirmasis
Ech… pavargs su dviem vardais, kai reikes pildyt dokumentus, o tingesis rasyt abu vardus Bet gi ir populiarus tas vardas Toma
Puse kursiokiu tokiu vardu
pasauki viena, o atbega kokios penkios
…
Radvile, pasaulis mazas
beje, anekdotas ta tema: Du vyrukai issiruose zaisti golfa. Aiksteje jau zaide dvi moterys. Vienas vyruku nuejo prie damu paprasyti leidimo zaisti kartu, bet netrukus apsisuko ir grizo. Draugui sako: - Negaliu ten eiti su jomis kalbetis, nes viena ju yra mano zmona, o kita - meiluze. Draugas patrukciojo peciais: - Gerai. As nueisiu ir paprasysiu leidimo. Pusiaukeleje apsisuko ir grizo atgal. Pirmajam vyrukui tepasake: - Koks tas pasaulis mazas…
miss666, na reikia tiketis, kad dokumentu taip daznai pildyti nereikes, tai gal ir nepervargs
Vienos mamos vaikai Ir dantys jau šviečia- gali broliui jau ir įkąst
aurora Zinai, sias biurokratijos laikais
… Tik tiek, kad jai dar iki to reikia augti ir augti, kol uzaugs tokia didele kaip as
poolkas atrodo labai mieli,bet panasu,kad labai pasiute
nors ko cia stebetis,visi vaikai tokie
zodziu miela
Tilia , nu prisipazistu - abu mano
miss666 na, as kaip pati tokia (biurokrate ta prasme) ir pakankamai daug zmoniu jau privertusi pavargti del tu nelemtu dvieju vardu, taip visai nedraugiskai nutariau dukrelei gyvenima is anksto siek tiek apkartinti
Pikt-zole na bet jus ir izvalgi beje, mazoji trigubai pasiutesne
vaikas i Tave panasus.