Rugilė Toma ir Povilas :)

Rugilė Toma ir Povilas :slight_smile:

miela LaimingasO is tiesu berniukas su melyna maikute galvoja "dziaukis kol fotkina,atsimsi uzh tai kad mamos visa demesy nudziovei Pavargęs" ne ne as tik juokauju… Cha cha

Du vardus davei mergaiciukei? Šypsena

aja, kad per mazai nepasirodytu Cha cha

O Botanikos sode …tokia mazyte buva… DrovusCha chaAuga vaikai… Drovus

grazhus tavo vaikiukai, aurora Gėlė

aciu, Kiks Gėlė

rve, nuz… Pavargęs kenguroj jau nebepanesu Juokiasi

aurora… Gėlė…tai jau ir pati turetu vaiksciot… Šypsena

O mano antrasis vardas toks, koks pirmasis Mirkt

Ech… pavargs su dviem vardais, kai reikes pildyt dokumentus, o tingesis rasyt abu vardus GirtasBet gi ir populiarus tas vardas Toma Nekaltas Puse kursiokiu tokiu vardu Taip pasauki viena, o atbega kokios penkios Cha cha Pavargęs

Radvile, pasaulis mazas Nekaltas Cha chabeje, anekdotas ta tema: Du vyrukai issiruose zaisti golfa. Aiksteje jau zaide dvi moterys. Vienas vyruku nuejo prie damu paprasyti leidimo zaisti kartu, bet netrukus apsisuko ir grizo. Draugui sako: - Negaliu ten eiti su jomis kalbetis, nes viena ju yra mano zmona, o kita - meiluze. Draugas patrukciojo peciais: - Gerai. As nueisiu ir paprasysiu leidimo. Pusiaukeleje apsisuko ir grizo atgal. Pirmajam vyrukui tepasake: - Koks tas pasaulis mazas…

miss666, na reikia tiketis, kad dokumentu taip daznai pildyti nereikes, tai gal ir nepervargs Cha cha

Vienos mamos vaikai Cha cha Ir dantys jau šviečia- gali broliui jau ir įkąst Cha cha

aurora Cha chaZinai, sias biurokratijos laikais Pavargęs… Tik tiek, kad jai dar iki to reikia augti ir augti, kol uzaugs tokia didele kaip as Cha cha Cha cha

poolkas atrodo labai mieli,bet panasu,kad labai pasiute Drovus Nekaltasnors ko cia stebetis,visi vaikai tokie Taipzodziu miela Girtas

Tilia , nu prisipazistu - abu mano Cha cha

miss666 na, as kaip pati tokia (biurokrate ta prasme) ir pakankamai daug zmoniu jau privertusi pavargti del tu nelemtu dvieju vardu, taip visai nedraugiskai nutariau dukrelei gyvenima is anksto siek tiek apkartinti Cha cha

Pikt-zole na bet jus ir izvalgi Gėlėbeje, mazoji trigubai pasiutesne Pavargęs

vaikas i Tave panasus.