Rudija: kokios priemones?

Rudija: kokios priemones?

Nuo kazko (greiciausiai nuo prieky vaziuojanciu masinu lekianciu akmenuku) buvo pazeisti dazai ties stiklu manoj audelej…Neseniai pastebejau, kad tose vietoje pradejo listi rudys… Kokios priemoniu siulytumete imtis, kad ta sustabdyti ir estetiskai uzmaskuoti ? Dekoju.

Pastebejau, kad audese megsta sitoj vietoj atsirast pazeidimu

rudziu surisejas\antikorozinis\spaklius\dazai Cha cha jai negilu tai ir be spakliaus galima Cha cha o jai rimciau tai as naudoju tokiem su.dukams tai patepi rudziu suriseju ir po to nusiperki tokius mazus buteliukus tepamus dazus,buteliukas kaip lupdazio dydzio ir uztepi,tai tokiose vietose nelabai ir matysis,kad kas buvo daryta jai gerai spalva atrenki

Tips, as taip pat pastebejau kad audziu sita vieta yra silpna Šypsena

Bytwa: apie kokius buteliukus kalbi? Gal gali pvz koki numesti? O jeigu uzsisakyti ir nusipirkti kokius 10 gramu dazu tokios pacios spalvos kaip mano auto ir mazu teptuku graziai uzmaskuoti?

nu pvz nerandu dabar intike Nekaltas bet buna toks pailgas kaip lupdazis,o principas kaip kokio nagu lako Cha cha viduj yra saratukas,atsukus kamstuka buna teptukas iskart,nu ir uztepi ir vsio

kur ieskoti: senukai, maxima, ar specializuotoje kazkokioje parduotuveje?

nu man kaip tik vienas jau baigias,tai senukuose ieskojau,nebuvo, tai reiks meginti ieskoti kokioj spec. parduotuvej kuri prekiauja automobiliniais dazais Nekaltas

nepatikesit bet pas mane ateityje manau bus labai panasiai Šypsena audi Šypsena

Pirkau kažkada tokį “lūpdažį” Senukuose, šiek tiek spalvos nepataikiau, nes buvo mažas pasirinkimas, bet gultinis rezultatas visai neblogai gavos (ne vieta nelabai matoma, panaši situacijakaip ir pas tave - nudaužyti dažai). Šiaip dabar irgi bandysiu su tą “lūpdažį” panaudot ir su šlifavimo popierium “pritrint”.

galbut juoda spalva labai nesiskirs…Atspalviai nesunkiai parenkami, visgi ne sidabrine Nekaltas

ir kam cia ta kakta padaryta, galetu stiklo privedimas prie kebulo buti mandriau suprojektuotas

ydejo dvi foto ,kad nepagalvotu kas ,kad apie sena bulka sneka Cha cha

Jeigu iš Kauno, žiūrėk “Žėrutyje”. Kartais ir spalvą parenka pagal kodą.

O kam virsutine foto? Kad dalIwei pamatItu kokia masina turi? Cha cha