Rudenejant - rudeneja ir nuotaikos?
Lietuviu liaudies ismintis sako, kad ruduo vedybu metas. Tad kodel sirdyje kaupiasi ne dziaugsmas, bet ilgesio ir liudesio asaros?
Ech…
Darosi salta ir lovyte salta ir sielute niekas nesusildo…
Ech
Lovoje nesalta
Po kaldra stora…
Tik sirdele skauda -
Kad joje viena…
Sirdele be kaldros, kaip kaldra be sirdeles. Neimanoma… Vien buckiais i ranka ir dusavimais gyvas nebusi.
Visciukus skaiciuoja rudeni. Ir vedybos - ne vienos dienos veiklos rezultatas…
Tskant, vis tiek depresija - tai ir vedybos nuotaikos nebesugadins…
Neteisybe!rUDENELIS-GRAZIAUSIAS METU LAIKAS.Ir jokio liudesio!Nebent yra priezasciu,ko Sirdelei liudeti…Kaip man dabar.Bet puikiai zinau-ne Rudenelis kaltas,o aplinkybes.Kazko nesiseka.Be to,sis Ruduo-vos ne Vasara,taigi nekaltinkit jo-juk dar tiek Saulytes sviesos!
O! Naujoke. Dar tryskianti optimizmu ir romantika
Ir netgi ne aplinkybes kaltos, o Tavo poziuris i jas. Juk lietus nekaltas, jei Tu, eidama gatve, suslampi?
Nera blogo oro - yra tik netinkamas apsirengimas.
O as myliu rudeni…megstamiausias metu laikas…na ir kas kad salta…lyja…kartais bjauru…bet vistiek ruduo man mieliausias…
rudenėja nuotaikos…ir kuo toliau,tuo labiau…kol dar gražu,daug spalvų,tai galima ir šypsotisbet kai ateis metas,kai viskas bus juoda,šlapia…tada bus visai nelinksma
Vakar sitaip zaibavo ir trankesi perkunas, kad ne uz ka nebuciau patikejusi, jog ruduo.Ir nera ko liudet, nes i ateiti gali ziuret su viltim: po rudens balta ziema, paskiau sviesus pavasaris ir vel vasara…
man kaip tik ruduo patinka, nes arteja mano megstamiausia ziema
O siaip eini gatve, nukrite lapai traska po kojom ir viskas labai grazu ir malonu
Pasaka
Ruduo visai nieko laikas. jei silta ypac kaip dabar. Lapai spalvoti, vesu, vasaros prisiminimai sildo dusia.
Man ziema kur kas bjauriau. O del salcio… tai ne tik rudens, bet ir kitu metu laiku aktualija. Tik pavasari gamta saukia poruotis, vasara nuotykiu metas, o va rudeni pradedam galvoti apie sildymo sezono pradzia, gamta apmirsta
Š o ne nuotaikos - o dėl kitų visko būna - vieniems vedybų, kitiems skyrybų
Skyrybos s…, bet po ju buna cool, todel net tame galima izvelgti gera dalyka
Visi veiksmai veda prie gero - jei tuo tiki ir taip sugebi reaguoti - taip manau
Kavos_mergaite rašė:
Lietuviu liaudies ismintis sako, kad ruduo vedybu metas. Tad kodel sirdyje kaupiasi ne dziaugsmas, bet ilgesio ir liudesio asaros?
Ech…
todel, kad tave niekas dorai nepa*****na