Rubu pardavkes

Rubu pardavkes

Merginoms pilna rubu pardavkiu. O kur bicams ju nusipirkti? As tai kartais su draugeliais nuvarau i Gariunus, bet ten labai ilgai visko jieskoti reikia ir labai jau ten toli trenktis.

tai atsimerk

taigis yra NICO - labai fainu yra drabuziu, o kainos per ispardavimus irgi geros.
DAugiau… hmm… yra yra tik reik paziureti… pavaikscioti po miesta…

As tai IMITZ geru rubu randu…

As tai perku "Aprangos galerijoje" dazniausiai "Blend of America" firmos skudurus, nors patinka ir kitu firmu.

Pasmus Panevezyje aprangos galerijos nera.Yra tik paprasta apranga.O ten ir kainos dideles ir prekes nieko stebuklingo…

as ignoruoju visas tokias parduotuves kaip only,vero moda,apranga ir t.t.visi ten esantys drabuziai mano nuomone yra vienodi,neissiskiriantys.taigi as geriau jau nueinu pas siuveja su savo modeliu ir man pasiuva.va tada zinau,kad esu vienintele,kuri turi toki rubaŠypsena

Va ir man patinka Vero Moda,Only,Aprangos galerija…Nu man dar laaabai patinka Antistresas…ten labai mazhai vienodu rubu…pvz…po viena modeli,tik skirtingu dydzhiu…tiesa,ten vaikinams rubu neraŠypsena

Apranga Nico Audimas ir pan.

yra pilna tu parduotuviu Kietas

Nesikankink ir varyk ‘Deveti rubai’ !!!Cha chaCha chaCha cha

Nu as irgi niekur nezinau kur galima pirktis… va pagaliau hip hop shopa vilniuj atidaro, taj pinigu nepagailesiu nusipirksiu zjbz drabuziu, o siaip tai garuose reikia ieskot, ar dar kur, kartajs buna padevetkese, nu bbz …

nu siaip utenos trikotazas vel vyriskus gamint pradejo. ir ten pakankamai nebrangu

Niu man taj asmeniskaj patinka is nico ir aprangos ypac s`oliver ar kajp ten =]

nu siap pilna kur nusipirkti utenos trikotazas;apranga;aprangos galerija;ir siap visokiu parduotuviu aisku neskaitant kad tenai kainos dideles o garuose vienkatrine preke labai pigiCha chatai tenai ir ziurinekis tada sau jei tu aklas

ham… sutinku kad merginom yra daugiau rubu parduotuviu, bet ir vaikinam galima rasti rubu, na o i gariunus tai tikrai niekad rubu nevaziuoju pirkt

ir teisingai darai

nevisalaika galima pasisiuti ta ka nori, pvz jei as noriu maikutes is aprangos galerijos kur yra dazais isdazytas koksnors numeris ar kaskas panasaus tai pas siuveja tikraj to negausi Šypsena
o jei nori labai issiskirti tai nueik i kokia versace parduotuve ir nusipirk maikute uz 800lt Cha cha tada tikraj issiskirsi Cha cha

jei gyveni ne didmiestyje, gali pas siuveja nulekti - bent jau niekas tokiu paciu kaip tavo rubu netures! jei nera geru siuveju, tada pasitaupyk pinigeliu ir nulek i koki vilniu ar kauna, ten tikrai yra kur pirkt rubu Mirkt