RSRBR 2009

RSRBR 2009

parsisiusti cia, uzima yrasytas su upadates 14gbforum.rallyesim.fr/viewforum.php?f=65&sid=14bd68ba4b51arbavirtualr.net/rsrbr-2009-update-1-released/kam maza masinu tikrai patiks, visokiu prideja, nakties-dienos modas, rukas ir pan. valdymas lyg palengvejo (bet gal del to kad as ypratau prie jo). dar nauju trasu yra, ir dangos kaskaip pakeistos, ir ju modu yra, ant kaikuriu masinu lempas papildomas galima uzdeti. p.s. atsiprasau uz uzdengta foto

video youtube.com/watch?v=YWdZYG3tA94

O kokiu resursu jis reikalauja?

zinok sito manes neklausk Cha cha pas mane jis nesunkiai viekia, bet mano pc ne is silpnu tai…

Konkrečiai kas ten yra? Tiktai mašinos ar ir grafiką pagerina? Gal reik pabandyt Nekaltas

pats dar nagrineju Cha chamasinu prideta, FWD, RWD, AWD grafika kaip cia paskius greit vaziuojant nesimato kad skirtusi Cha cha (nors gal ir teksturas atnaujino) trasu yra nauju, naktis yra, rukas, toliau pats dar neissiaiskinau gerai Šypsena

liux, reiktų pabandyt, tik vairas palūžęs. tikiuos neišdarkė standartinės fizikos Šypsena

o toks yra modas kad jei nori visur zvyro, asfalto, ar snieko, yjungi ta moda ir visos trasos ta danga pasidengia, yra ir mix rezimas ir dar ten aiskinuosi Cha cha o ta integrale smagiai vaziuoja Girtastik su klava fwd sunku, nes ratai sukasi ant zvyro ir nevaziuoja

O tas modas instaliuojasi ar reikia kruštis ten su failų kopijavimais ir pan.? Ir mašinas tik pakeičia senas ar jų dasideda ir būna pvz. 20?

pats modas instaliuojasi kaip norm instalas ( man rodos jam net rbr nereik). paciam rbr masinos vistiek 8, bet pasileidus modu programa pasirenki Pack ir pagal ji skiriasi tos 8 masinos. masinu 84 Nekaltas focusai 7, imprezos 9, lanceriai 9m bet visi ten skiraisi pagal metus. dar neisiaiskinau kaip naujus map paleisti Cha cha

Manau, kad tikriem entuziastam, lai neįsižeidžia Vladas*, čia yra *pimp…*nia, papildomi trikdžiai pasiekt geresnį rezultatą. Su visa pagarba, Vladui* Gerai

turbut turejai omeny Valdas* Šypsena

o ma ngali sakyt ka nori del to ziadimo, nesu as jo taip fanas, tiesiog patiko jis visai Šypsena kiekvienas turi savo nuomone ir tiek Šypsena man asmeniskai visai patinka kai tiek masinu, galiu pasirinkti labiau kuri prie sirdies

Aj tai neįdomu jei vėl tik 8 mašinos, nori kitos, vėl ten keist kažką ir pan.

na cia viskas paprastai keiciasi, nieko sudetingo Šypsena isjungi rbr, is saraso pasirenki moda ir spaudi vel paleisti Šypsena