rrr annn rr
negrazus
idejau, bet nezinau ka parasyt zo, po pirmo tukst.km laabai
pagaliau rinktas ir surinktas / detaliu neatliko?
motcai man patinka, bet juk cia ne motomanu skiltis
tai surinktas seniai (na, nevisai ), su nesurinktu nelabai km suksi
dar snuki uzkarbonint, atgal ausis aplink rankenas uzdet, stikla pripjaut uzdet ir padanga priek pakeist, vakar gavau
tada jau galima ir i pelkynus kokius lyst
priekio jau net tas lipintojas neįveikė?
motomanai nuduse, o autobanginiai, kurie prie auto dar ir moto ar siaip dvirkas turi, visad velkam
tas lipintojas primale sdo, tiksliau firma… norejo nulupt 3x, teko pasikoliot… baiges, kad sumokejau uz baka ir sparna 100, o snukiui, tipo, neliko karbonado (kur liks, kai taip pkj pjove), tai daba dar gabala pasiimiau ir kaip nors sukonstruosiu siaip, visai pkj ir taip
juodu matu nupūtus irgi nebūtų labai baisu tik dar tuos jawos veidrodėlius pakeist reiktų. Pas mane uždėti kažkokie karbonadiniai tipo, tai nieko nematau per vibracijas
kai mašina prie pat privažiuoja, šviesas kartais pamatau
tai išvis nulupau nakui juos
veidrodziai originalus, rodo be parkiu… nesikabinsiu as prie ju da daugiau reiktu lanku ir originaliu krepsu soniniu…
Nu jega, stiklo tik truksta ir dar lankai ant sonu butu neblogai, o tai sutriesi kur nuvirtes i griovy
jei originalūs, tada tegul būna vietoj gal. Kawasakiui vienas buvo išdužęs, tai iškirpau iš mašinos veidrodėlio stikliuką, bet vistiek su originaliu nepalyginsi. Iškirptas vistiek netaip rodė. Atrodė, kad virpa vaizdas visas
su stiklu, tai nkj, aerodinamika tiesiai i snuki aukstesniam zmogui triumpho ‘stiprioji’ vieta bl, kiek temu prikura del tu stiklu, bet, prie mano ugio geriausia yr nupjaut stikla veik iki snukio plastmases ir
ubagss PM papiešk
toks kovinis atskalūno motociklas
~madmax’as
beje ,kas ten gale žgutu apsukta? škuduriukas ar mazgotė, jeigu tektu papoliruoti greit po to kai į kovėtą netikėtai būtų atgulta , hm?
te papildoma apranga ir mineralke turiu ta bagaznika galini, bet nkj anas siaip pasivezymui…
e ugabs> ant kokios “bAzes” ce surinkai sita daiGta?
o kas yra daikta baze? cE 13m senumo triumph tiger 955i su visom bazem ir daiktais be jokiu rinkimu