ROMANTIKA

ROMANTIKA

Kas geriau Kaledu vakare - linksmas vakarelis draugu surmuly ar romantiskas vakaras dviese su mylimu zmogumi prie zvakiu sviesos? esu romantike, todel man priimtinesnis antrasis variantas, tik norejau jusu patarimo ir nuomones. Taip Taip TaipLabas

Aš už romantikąTaip. Nieko nėra geriau kaip būti su mylimu žmogumi ir džiaugtis jo kompanijaŠypsena
Nors, kartais reikia ir draugų, ir šurmulioAš nekaltas

Manau jei yra galimybe Kaledu vakara praleisti su keletu geru ir linksmu draugu tai tik pirmyn. Labas

o as tai noreciau ir to ir to Šypsena. Tai gal viena vakara su draugais surmuly, kita su mylimu zmogum ramiai. O siaip galima eiti kur surmulys, ir jei matysis, kad ten nera to ko nori - likusia daly praleisti romantiskai, nebent tas surmulys jau atsibodes ir iskart pasirinkti romantika.

tikrai supratau, kad ne vien as tokia romantike. Yra ir daugiau zmoniu, megstanciu romantiskus vakarus. Kartais ir man norisi pasiausti draugu bury, taciau per sias artejancias sventes manau labiausiai tiktu ta romantika. Tik reikia pagalvoti kaip ja tinkamiau sukurti, kokia aplinka pasirinkti? Ka siuo klausimu galite patarti? Mirkt Mirkt Mirkt

na jau pati kaledine aplinka sukuria ta jausma. O siaip kad spindetu eglutes lemputes, jauki prietema, vynas, svelni muzika… kokia aromatine zvake ir megaujies vienas kitu Šypsena

kaledu vakara labiausiai tinka vakaras dvieseTaip romantiskoj Širdis aplinkoj o vat antra kaledu diena - vakarelis su draugais ir TaurėAlus

manau tu teisi, ir sprendimas teisingas. siuo atveju visos puses liktu patenkintos, nes vienas kaledu vakaras su mylimu zmogum, o kitas su draugais. Nei vienas neliktu vienisas ir nuskriaustas. tikriausiai taip ir padarysiu, tik neaisku kaip galvos antroji mano puse. Tikiuosi, kad man pritars. :o :o :o

O as su savo mylimu prisibunu dienu dienas,tai Kaledas noretusi atsvesti su draugais

as tavo sprendimui pritariu. Zinoma jei kasdien buni su tuo zmogum, tai ir norisi pakeisti aplinka, prasiblaskyti, juk kasdienybe igrista, zinau tai is savo patirties. Tai kokia linksma vakaruska planuoji daryti? Liežuvis Liežuvis

taigi tam ir yra dvi sventes, kad galetum ir vienaip ir kitaip pasibuti. man priimtiniausias variantas: romantiskas kaledu vakaras ir paselusi naujuju naktis.
bet gali ir sukeisti, nieko nenutiks Cha cha