Kaip manot, ko vedes vyras gali ieskoti kitoje moteryje? kaip manot, ar tai vien sexas ar kazkas daugiau, net jei jis vis vien mato ateiti tik su savo zmona (kuri kol kas kitoj shaly)… kaip manot? leistis i nuotyki ar ne? Tuo labiau, kad jis saziningas ir neslepia savo padeties? kaip manot - ar as jam buciau tik "f u c k e d body" kaip sako amerikieciai ar tai butu visai grazus nuotykis, romanas ir pan?
p.s. prasyciau rimtu komentaru…
[quote]Roxi rašė:
Kaip manot, ko vedes vyras gali ieskoti kitoje moteryje? kaip manot, ar tai vien sexas ar kazkas daugiau, net jei jis vis vien mato ateiti tik su savo zmona (kuri kol kas kitoj shaly)… kaip manot? leistis i nuotyki ar ne? Tuo labiau, kad jis saziningas ir neslepia savo padeties? kaip manot - ar as jam buciau tik "f u c k e d body" kaip sako amerikieciai ar tai butu visai grazus nuotykis, romanas ir pan?
p.s. prasyciau rimtu komentaru…
[/quote]
Vėžio.
Kokie gali būti rimti komentarai kiauram klausimui? Tu jį pažįsti ar mes?
Višta tu višta Tai aišku, kad jam parupo kitoks sexas, nei pas ji su zmona Plius dar gal visai nieko išbandyti naujos virtuvės įpatumus Ir žinoma svarbiausias faktorius tai pasigirti prieš draugus Ei chebra aš turiu meilužę Čia tipo jisai kietas prieš juos pasijaučia
saulele
kartais nepagalvojai, kad moterys per daug aukstesniu tikslu nesiekia prasidedamos su vedusiais… Kartais nepagalvojai, kad ir moteriai kartais norisi ishbandyti "kitoki sexa" ar "kitos virtuves ypatumus"
suauk… gal tada suprasi…
dar ishsitaisyk gramatines ir skyrybos klaidas… Niekada nesugebeciau, kad ir kaip skubeciau, parasyti "įpatumas"
Zuikeli as pati buvau vieno vedusio vyruko meiluze, taip,kad ne tau man pasakoti kas ir kaip tenais buna Paprasciausiai issiskyrimas su jais buna tikrai labai nemalonus
Man yra analogiska situacija. Is esmes patarimas butu toks, kad neisimylek jo ir nebandyk skirt su zmona, nes gausis grynas sh. O jis su tavim bendrauja manau ne vien del sekso, bet jam gal idomu su jaunesne pasneket, zmona sakei uzsieny, tai nenori vienas sedet namuose ir pan. Aisku, ir seksas su tavim lemiama role vaidina. O tu ziurekis, jei tau gerai su juo, neturi vaikino, tai prasidek, tik sakau dar karta - neisimylek ir zinok, kad bet kada tai gali nutrukt
Tai ko tu tada klausineji o poto pyksti ir durnini. Tai jei nori tik pasidulkint tai pirmyn ir nesinervink jei zmogus isreiskia savo nuomone kuri tau nepriesirdies.
Saunuole,esi protinga moteris o cia klaust nuomones pas mazvaikius,nieko rimta nesulauksi.
Jei tau su juo gerai,tai pirmyn…O kas liecia virtuves ypatumus,tai as savo draugei darau valgyt o ne atvirksciai