Rockford fosgate FX9100
Tiesiog noreciau suzinoti kiek sis CD vertas siuo metu, nes sumaniau ji parduoti… Trumpai: 4x45; MP3; CD-R; subo valdymas; ir t.t.
tikrai nzn.mainom?
RAJONAS_sx1 | 05-02 19:12 tikrai nzn.mainom? ka siulai?
trink flooda
rf radijos nevertinamos,kita kalba apie ju subus ir stiprius
Sony cdx-ca750x
Buvau rimtai susidomėjęs ,bet perskaitęs tą tavo duotą linką-persigalvojau.O priežastys šios: 1.Norint nuimti “snūkį” pirma reikia jį atversti.Turėjau tokį daiktą ir nuo tų dažnų atvertinėjimų nusilankstė kontaktų plata
2.Išjungus magą lieka šviesti jo knopkės.Irgi nekoks sprendimas,nes aš įvažiuodamas į gyv.zonas stengiuosi išjungti magą,kad per daug nekristų į akis kas ten per aparatūra sudėta.O šiuo atveju jau tektų pilnai nuimti priekį…vėl 1 variantas<
Buvau rimtai susidomėjęs,bet perskaitęs tą tavo duotą linką-persigalvojau.O priežastys šios: 1.Norint nuimti “snūkį” pirma reikia jį atversti.Turėjau tokį daiktą ir nuo tų dažnų atvertinėjimų nusilankstė kontaktų plata 2.Išjungus magą lieka šviesti jo knopkės.Irgi nekoks sprendimas,nes aš įvažiuodamas į gyv.zonas stengiuosi išjungti magą,kad per daug nekristų į akis kas ten per aparatūra sudėta.O šiuo atveju jau tektų pilnai nuimti priekį…vėl 1 Norint nuimti snuki nereikia nieko atversti, tiesiog paspaudi knopke ir pastumi i sona, kazka ne taip supratai… nusiima vienu judesiu O apsvietimas lieka labai mazas (kelios knopkes sviecia) kai isjungi. Nesiulau tau pirkt, nes dar jo nepardavineju, kol kas juo patenkintas, tiesiog parasiau i foruma, kad suzinociau nuomones apie ji ir jo rinkos kaina. Kai sugalvosiu parduot desiu skelbima i skelbimu foruma ir i skelbimu tinklapius
Siap cia ne pats naujausias RF gaminys, bet tie naujesni man ne taip patinka, kazkoks lievas dizainas, sitas man daug grazesnis!
RAJONAS_sx1 | 05-02 21:51 Sony cdx-ca750x Pasiulymas neblogas! bet, deja, sis SONY be MP3 o man tai butina salyga…