Rinkiminiai triukai

Rinkiminiai triukai

Vieni bando vaidinti muzikos zvaigzdes, kiti dedasi baisiai religingais ir siuncia dvasininkams Kaledinius sveikinimus su linkejimais parapijieciams, dar kiti skelbia, i savo partija priimsia nuteistuosius…
Kur yra RIBOS??? kaip vertinate tokias akcijas?

Seni ,nera jokiu ribuNe Yra tik pakankamai siauras ir provincialus kai kuriu visuomeniniu reiskiniu vertinimas.Vokietijoj sy rudeny per rinkimus dar ne tokiu "agitaciju" ir darkymosi teko isvystApakęsnaujausiais niemcu "topas"-daina apie SHRIODERIO "pakazuxa" per rinkimu agitacija -geriausias pusmecio hitas ir uzstales topas.kas zino apie ka as ir kerta vokiskai -rekomenduociau susirast.

Tegu daro visi kaip nori…
Tegu tik nemokamu renginiu daugiau buna ir bus liuks…
Vis vien as balsuisiu uz tai uz ka nusprendziau

Duonos ir reginiu? Kazkur labai jau girdetaLiežuvis

Na va dar viena - juodoji technologija Šypsena
Praeita savaite visos Justinishkes buvo nukabinetos skelbimais, kad vienoje mokykloje ivyks susitikimas su Vilniaus Energijos atstovais daugiabuciu namu shilumos sistemu modernizavimo klausimais. Nueinam nustatytu laiku - o ten … Zuokas. Ir prasidejo - demonstravo filmuka, kur taip greitai greitai tiesiasi visokios gatves, pristatinejo kandidatus ish savo rinkiminio sarasho, atsakinejo i visokius durnus klausimus ir pan. Zodziu pragaishino, energetikos reikalais besidomincius zmones, valanda su virshum Piktas. Ir tik tada prasidejo renginys skelbtaja tema. Zodziu apie Zuoka ash buvau geresnes nuomones - nesitikejau, kad jis taip primityviai zmones i susitikimus viliotu Blogai.

Zmogus proga naudojasi…

O jums dar neteko matyti A.Zuoko iniciatyva ishleisto zurnaliuko “Ateities Vilnius” ar kazkas tokio? “Paziurekit rinkejai, kiek mes daug nuveikem”Blogai

Ši rinkiminė kampanija, mano nuomone, kur kas blankesnė, nei bet kurie Seimo rinkimai. Suinteresuotumas mežesnis- postas tik vienas. Seimo rinkimams gausime kur kas kokybiškesnį PR’ą.
Labiausiai piktina - R. Pakso komandos (ar reklamos agentūros) pasirinkta vaizdinė reklama. Taip, degantys fakelai ir partijos emblema viens prie vieno nutraukta iš fašistinės mitologijos. Bet, kad kandidatas, savo ryžtingumu, nė truputėlį nepanašus į įvaizdį kurį jam kabina. Chaltūra- tiko kažkada, tiks ir čia.

Su pagarba
a2lis