Rimtoji prancūzų muzika

Rimtoji prancūzų muzika

Gal kas parekomenduotumet kokiu geru prancuzu atlikeju? Tokios pakankamai rimtos,ne popsines muzikos. Aciu Mirkt Merci Mirkt

Nu ką žinau, man tai tik Kyo patinka, o tai pagal tave turbūt nėra pakankamai rimta muzika… Drovus

Gal kokie Noir Desir…Nezhinau, ar tai labai rimta, bet visai nieko Laimingas Jei nesi nusistacius priesh Bertranda Cantat Šypsena

Parekomenduočiau Bertraną Kanta.Ne kaip atlikėją,šiaip kai žmogų.Mok gerai su bobom elgtis,maladiec

;] Cha cha

Mmm… kokios geros prancūziškos muzikos yra. Nekaltas Pamėgink Mutiilation, Mortafera, o ypač Anorexia Nervosa - Drudenhaus Cha cha Tikrai ne popsas Mirkt

gameness,sons of saturn ir daugiau neatsimenu

na gali dar paklausyt Jonatan Cerrada…

na as dabar esu atradusi tokia grube Pink Martini, tokia rami muzikele, uzburianti, bet jie ne tik prancuziskai, bet ir angliskai uzdainuoja. bet tikrai yra neprastu kuriniu.

cia tau nuo ko visi ten svaigsta: De Palmas-au paradis Amel Bent-ma philosohpie Sinsemilia-tout le bonheur du monde kayliah-belly dance gal kas nors patiks Mirkt

kazkaip nepatinka man prancuziska muzika… Pavargęskai daznai groja per mcm tai kazkaip ir… Nekaltas Tūsas

Yann Tiersen, žinoma.

man labai patinka prancuziska muzika Girtas Gerainoir desir, KYO, Mylene Farmer, Indochine Gėlė