taigi labas visiems sis klausimas toks nenormalus tiesiog sove i galva kad reiktu jusu nuomones ka reiktu padovanoti vaikinui kaledoms?na labiau gal cia klausimas vaikinams na koas jums patinka labiau? tik paskubekit
Priklauso nuo to kiek jusu santykiai rimti.Pinigine,medziotojo fleskute,atidarytuvu rinkinys,alaus bokalai,suvenyrai apie bliambastvas(visokios skulptureles),kaklaraistis,na tiesiog vaikstai po parduotuves ir ziurineji gal kas tiks jo interjierui.Dziaugiuosi jai galejau kuo patart.Sekmes.
ir seip viskas priklauso nuo to kokie santykiai tarp jusu, koks tavo, jo budas. dovana pasirenkant viskas yra labai svarbu. galu gale tu gi moteris(cia apie lyti) ir turi sesta jausma.
labai priklauso nuo zmogaus. Man patiktu kazkas stilingo. Pvz.ziebtuvelis. Ar kazkas tokio kuo daznai naudojamasi. Kad tave dazniau prisimintu. Aplamai tinka betkas, jei dovanojama su meile. Net peiliukai barzdai skustis ar losjonas. Man mergina kazkada padovanojo marskinius krutus, tai visiems gyriaus
Man padovanotu pelenine pasiusciau i gera vieta…
Sunkus dalykas ishrinkti dovana, ipac zhmogui kai atrodo jam nieko netruksta. Va cia prasideda bedos. Bet pazhiurek kokios smulkmenos. Kartais neesme buna dovanoje, o jos gavimo procese…