Rimtas klausimas-privatas

Rimtas klausimas-privatas

Reikalauju paaiskinti kodel vakar privaciame paste buvo istaisytas mano keiksmazodis?Koks cia privatumas jei tavo paste dar kas nors sedi?Sitaip galiu pagalvoti,kad ir mano vardu gali parasyti.As rasiau draugui zinute ir neradau tinkamesnio zodzio reiskiniui apibudinti kaip zodi bliadstva(ne tokis jau jis baisus)kai atejo atsakymas,pamaciau i zodzio viduri prikaisiota situ*****.Dabar man paaiskinkite,kokis cia privatumas?Jofana,taip bjauru pasidare,kad visas tas bangos idomumas pradingoPiktasPiktasPiktas

xika įsiutusi Juokiasi tikras kaifas vyramsJuokiasi

…relax,kvailuteApkabinimas-čia automatinė cenzūra suveikė…Taip

O tai jau uz akiu manot ka norit galit daryt BaisuCha cha Auklejimas vyksta automatiskai Liežuvis Nors kartais keista cenzura, tarkim, zodis b.l.a.t.a.s irgi nepadorus Nekaltas

(Ni), juk ji viską supranta, kartais geriau už taveCha cha,
tik šiaip paišdykautiTūsas nori.

Ožkele-už mane niekas nieko geriau nesupranta…Girtas

PAPISUI PAMAKALUI,BLIAMBA,velniop-TAI BANDYMAS TO AUTOMATO

Gal…Nežinau
LiežuvisCha cha

O man gal velniop netinka,nors sarasa koki paskelbtu tada,gal tinkamesni pasirinkti galima butuNekaltas

žiūriu,kad aplinkui tiek daug protingų atsirado
NekaltasNekaltasNekaltas
Liežuvis

ma irgi visą laiką ištaiso šiuos žodelius, bet kartą ir aš negalėjau parašyti visai padoraus kažkokio žodžio, nes jis atrodė įtartinas tai automatikaiBaisu

Man tai netaiso nieko, nes as privatu nesinaudoju. Neturiu problemu. Kietas

Šaunuolė BangaŠypsena Negražu keiktis nei viešai, nei privačiai. Jeigu Jūsų to mokykloje nemokė, tai lai nors Banga išmokinaCha cha

metus 2 pabangavus visus teisingai kalbet privers Nekaltas PRIVALUMAS

Ka as darau privaciai-tai tik mano asmeniskas reikalas,o ne to automato,sup…o,kodel jis neveike kai xika atejo i banga?Ar cia tik moteriskems keiktis negalima?Kietas

akivaizdu - XIKAI PMS Cha cha

CHRONIŠKASCha cha

Akivaizdu?? Galima pagalvoti, jog tamistos nesikeikiate. Ar norėjote pasirodyti labai gerais moterų žinovais??? Jei antras variantas, tai labai klystate - Moteris kaip tik labiau patinka tieVyras, kurie nevartoja trijų raidžių sekos ir, kaip bebūtų keista, bet būtent tų, kurias pavartojote Jūs,"šaunuoliai", xikos adresu.
Tad Rydai & Tienti:
šį kartą geriau reikėjo kramtyti, negu kalbėti… (Orbit)Mirkt

Kazkaip nekilo noras bandyt keiktis cionaiNekaltasLiežuvis
Realybej-kas kita-daug maloniauDrovus