Rimtas klausimas-privatas
Reikalauju paaiskinti kodel vakar privaciame paste buvo istaisytas mano keiksmazodis?Koks cia privatumas jei tavo paste dar kas nors sedi?Sitaip galiu pagalvoti,kad ir mano vardu gali parasyti.As rasiau draugui zinute ir neradau tinkamesnio zodzio reiskiniui apibudinti kaip zodi bliadstva(ne tokis jau jis baisus)kai atejo atsakymas,pamaciau i zodzio viduri prikaisiota situ*****.Dabar man paaiskinkite,kokis cia privatumas?Jofana,taip bjauru pasidare,kad visas tas bangos idomumas pradingo
xika įsiutusi tikras kaifas vyrams
…relax,kvailute-čia automatinė cenzūra suveikė…
O tai jau uz akiu manot ka norit galit daryt Auklejimas vyksta automatiskai
Nors kartais keista cenzura, tarkim, zodis b.l.a.t.a.s irgi nepadorus
(Ni), juk ji viską supranta, kartais geriau už tave,
tik šiaip paišdykauti nori.
Ožkele-už mane niekas nieko geriau nesupranta…
PAPISUI PAMAKALUI,BLIAMBA,velniop-TAI BANDYMAS TO AUTOMATO
Gal…
O man gal velniop netinka,nors sarasa koki paskelbtu tada,gal tinkamesni pasirinkti galima butu
žiūriu,kad aplinkui tiek daug protingų atsirado
ma irgi visą laiką ištaiso šiuos žodelius, bet kartą ir aš negalėjau parašyti visai padoraus kažkokio žodžio, nes jis atrodė įtartinas tai automatikai
Man tai netaiso nieko, nes as privatu nesinaudoju. Neturiu problemu.
Šaunuolė Banga Negražu keiktis nei viešai, nei privačiai. Jeigu Jūsų to mokykloje nemokė, tai lai nors Banga išmokina
metus 2 pabangavus visus teisingai kalbet privers PRIVALUMAS
Ka as darau privaciai-tai tik mano asmeniskas reikalas,o ne to automato,sup…o,kodel jis neveike kai xika atejo i banga?Ar cia tik moteriskems keiktis negalima?
akivaizdu - XIKAI PMS
CHRONIŠKAS
Akivaizdu?? Galima pagalvoti, jog tamistos nesikeikiate. Ar norėjote pasirodyti labai gerais moterų žinovais??? Jei antras variantas, tai labai klystate - kaip tik labiau patinka tie
, kurie nevartoja trijų raidžių sekos ir, kaip bebūtų keista, bet būtent tų, kurias pavartojote Jūs,"šaunuoliai", xikos adresu.
Tad Rydai & Tienti:
šį kartą geriau reikėjo kramtyti, negu kalbėti… (Orbit)
Kazkaip nekilo noras bandyt keiktis cionai
Realybej-kas kita-daug maloniau