Rimtas klausimas: Mielosios, ka jus darote, kai jums norisi, o vyrui - ne?
Reikia pasirinkti tinkamą atsarginį variantą, tada daug nereikės.
Palaukiu kol pailses!
xika rašė:
Foxe1 rašė:
Gal iskelti kita tema. Moterys nori sekso daugiau nei vyrai.Ne taip suformulavai-moterys nori daugiau nei vyrai gali
Gryna tiesa, todėl materiai vieno vyro niekada neužtenka.
Ariadne_ rašė:
xe, pasakyt gali,kad nenori, bet kai pradedi zadint uzkart nebesako nenoriu
ir žadint, ir sužadint reikia mokėt-mums,senoms liūtėms, tai -juokų darbas.
badanddark rašė:
Astri28 rašė:
Na paprastai taip nebuna, o jei ir butu tai tik dar labiau uzvestu ji isjudintiNes mano brangiausias kartais tycia sako - siandien sekso jokiu budu nenoriu. Tada zino kas jo laukia
kaip pavydziu jums
vedusiems
o va jaunos panos iniciatyva i rankas paima gal karta i metus… nejaucia poreikio…
O kas tau trukdo?
xika rašė:
Foxe1 rašė:
Gal iskelti kita tema. Moterys nori sekso daugiau nei vyrai.Ne taip suformulavai-moterys nori daugiau nei vyrai gali
Bet gi buna kai moterys nenori, tipo galva skauda, ar dar visokios bedos uzgriuna.
Foxe1 rašė:
Gal iskelti kita tema. Moterys nori sekso daugiau nei vyrai.
Ne taip suformulavai-moterys nori daugiau nei vyrai gali
Na, man dar nera taip nutike…
Miglutė rašė:
Foxe1 rašė:
Mielosios, ka jus darote, kai jums norisi (buna tai kartais), o vyras nusisuka i siena ir sako as pavarges, noriu miego.Einu pas tą, kuris nori
Tai daug turi atsarginiu variantu?
Foxe1 rašė:
Mielosios, ka jus darote, kai jums norisi (buna tai kartais), o vyras nusisuka i siena ir sako as pavarges, noriu miego.
Einu pas tą, kuris nori
cold girl rašė:
Pirmiausia uzuojauta
Bet tokioje situacijo, kai sirdis maskatuojasi labiausiai ir padeda karsti
ar
Tiesiog reikejo tinkamai isnaudoti situacija atsipalaiduoti ir atsiduoti…
nu kas ten bus su saltu kompresu ant kaktos
adidas01 rašė:
kazkada as uzmigau manoji sumane mane
. Ir taip dregnai, sultingai
… O as matyt tuo metu koki kosmara sapnavau…Vienu zodziu sirdis puse nakties maskatavo
- ir miegu kaip nebuta
Pirmiausia uzuojauta Bet tokioje situacijo, kai sirdis maskatuojasi labiausiai ir padeda karsti
ar
Tiesiog reikejo tinkamai isnaudoti situacija atsipalaiduoti ir atsiduoti…
kai zmona nenori ar negali - einu i kaire o kad as nenoreciau… nepamenu, kad taip kada butu buve…
cold girl rašė:
Taip truputis glamoniu, truputis bucinuku ir miegu kaip nebuta
kazkada as uzmigau manoji sumane mane
. Ir taip dregnai, sultingai
… O as matyt tuo metu koki kosmara sapnavau…Vienu zodziu sirdis puse nakties maskatavo
- ir miegu kaip nebuta
Zufke rašė:
O ka buna ,kad jis to nenori !?Niu siaip tai glamonemis labai lengva simusti betkoki nora miegoti ,tik reikia pasistengti …
Taip truputis glamoniu, truputis bucinuku ir miegu kaip nebuta
p.s. Arba paprasciausiai uzlipti ant jo…
O ka buna ,kad jis to nenori !? Niu siaip tai glamonemis labai lengva simusti betkoki nora miegoti ,tik reikia pasistengti …
Abadon rašė:
taip tau ir sakys…
Visiškai pritariu
taip tau ir sakys…
Mielosios, ka jus darote, kai jums norisi (buna tai kartais), o vyras nusisuka i siena ir sako as pavarges, noriu miego.