rimta tema pakalbejimams ir pasvarstymams: amzinybe

rimta tema pakalbejimams ir pasvarstymams: amzinybe

nu va kazkaip manau uztex cia tu bajeriu ir noreciau kad shioje temoje banguciai realiai rimtai atsakinetu
taigi ne paslaptis, kad cia musu gyvenimas tikriausiai tik tarpine kazko grandis, na viena religija sako kad nukeliausim i roju ar i pragara kita kad reinkarnuosimes, o ka jau kalbet kiek zmones turi nuomoniu kas ju laukia po mirties, na aisq jei kas nors 100% zinotu kas laukia musu po mirties tai manau gyventumem tikrai ne taip, bet ar mes gyvensim rojuj ar dar karta ar daugiau cia atkeliausim galbut kokio gyvuno pavidale ar dar kaip nors, tai nera svarbu, va norejau pasidometi jusu ka jus manote apie amzinybe, nu tixliau apibudinus, tarkim kai pasimirshtat nukeliaujat i roju, gera ten rojuj etc. na bet kiek taip gali gyventi? 100, 1000, 1000 000 metu? milijarda? sakoma kad nieko nera amzino arba viskas kas turi savo pabaiga, o kaip jus isivaizduojate ta pabaiga? galbut taip cia pragyvensim ir bus po mirties tarsi kaip uzmiegi ir neatsimeni ka sapnavai, tik is to sapno niekada nepabusi?
pasidalinkit mintimis

nu daleiskim zmogelis gerai pragyveno zemeje gyvenima , tikejo i dieva, elgesi gerai , ir po mirties pyst pateko i roju … bet kiek jisai ten bus? Nekaltas niex nezino manyciau Cha cha as tai galvoju kad biski rojuj pabuni , pailsi nuo zemisko gyvenimo , ir vel atkeliauji atgal i zeme kudikio pavidale…neveltui kartais senesni zmones sako kad jo charakteris kaip senelio… tai gal ta pati siela persikele i kita kuna . seip dar kazkur girdejau kad is ano gyvenimo dar gali ka nors atsiminti ligi 3 metu amziaus… Nekaltas

atsiminti neatsiminti, bet tai kiek tos "keliones" is rojaus i zeme pirmyn ir atgal gali testis? viskas juk turi savo prasme

daugybe kartu rasiau panasiom temom ir desciau faktus, dabar gal kai kuriuos praleisiu, bet mazdaug…Mirkt tai gi, galima daryti ivairiausias prielaidas - netiketi, smerkti, ir pan. suzinosime tada kai mirsim. bet jau dabar zemej yra pakankamai zenklu tam, kad isitikintume, jog mirtis - nera pabaiga. visos klinikines mirtys, pranasingi sapnai, netgi jausmai - jie byloja apie tai, kad mes neesam tik paprastas fizikinis kunas. mes turim siela. smegenys negali visko apibrezti… po mirties ta siela atitruksta nuo kuno ir skrenda aukstyn, i visata, i erdve kurioje zemiskos savokos negalioja. daug butu galima apie tai kalbeti ir pasakoti, gincytis ir tvirtint, bet tokia yra mano nuomone. ji pripazinta tikejimu. ir to tikejimo niekas nesugriaus…Mirkt

Angelas

na aisq nezinodamas negali priestaraut, bet klausimo esme pagrinde buvo ne ta kas bus po mirties bet tai kad ta buvimas po mirties turi kazkoki tai cinkeli ar taip pabaiga, na aisq cia labai jau niekam nezinomas klausimas, na bet pagalvojus hmmmmm numirsiu ir kazkas bus na galbut nebus nieko ir tai yra baisiausia, kad cia visai fun gyvenau ir viskas taip ir isnyxta, na bet tarkim neishnyxta ir tesiasi ir kas is to?

na kuo daugiau apie tai galvoju,tuo labiau painu man visa tai atrodo…amzinybe…tai yra vienas terminas,kuriuo mina aptveria tukstancius,milijonus miciu ri zodziu…nezinau kodel,bet tikiu,kad mes neisnyksim siaip…tikiu,kad po tos busenos kuria zhmones vadina "mirtimi" ateis kazhkas naujo…galbut reinkarnacija…tachiau ash netikiu tokiais dalykais,kad zhmogus gali reinkarnuotis i gyyvuli…manau akd zhmogus gali reinkarnuotis i kita asmenybe…nesvarbu aks tai bebutu…galbut naujoji asmenybe shiek tiek susijus su senu gyvenimu,tachiau labai nezhymiai…manau kad taip ir sukasi tas ratas…nieko nera zmzhino…shitam posakiui nepritariu…manau daug dalyku yra amzhinu…net ir pats zhmogus…
bet chia tik mano nuomoine…

Mirkt mirkt

tu teisus sakydamas,kad amzino nieko nera…tai matyt ir nera…o kas bus veliau, tai kam cia galvoti?Nekaltasgyvenk ne ateitim o dabartim Mirkt

tai susimasciau ir norejau tautos nuomones paklaust

Negaliu komentuotNe Šiandien neuoščiauCha cha

viskas, kas turi pradzia turi ir pabaiga. amzini tik tie kas neturi pradzios. ar mes zmones turim pradzia? nezinau… Budistai mano kad viskas slypi uzburtame rate. viskas kartojasi is naujo. ar tai vienintelis amzinybes budas? nelabai as tikiu kad viskas eina tiesia linija is kazkur i kazkur… budistai mano kad imanoma istrukti is to uzburto rato, pajusti tobula harmonija ir tapti… na tobulu… isvis ta savoka "amzinybe" sunkiai suprantama. na bent man…

nzn… ash apie pabaiga kai pagalvoju keista…

mirsiu…

viskas…
ner manes…
ir neatsibusiu…
nevaikshiosiu…
nesapnuosiu netgi…
nebebus…
amzhinai!!..
visa gyvenima! dingsiu ! vat taip paprastai ir dingsiu… Nežinau

labai jau rimta teme: as tai vat kazkodel noriu tiketi reinkarnacija. yra nemazai faktu kurie tai irodo, knygos isleistos!

tarp kitko labai geras filmas laumzirgis. gal matei?