Rietenos niekada nesibaigs...

Rietenos niekada nesibaigs…

Galima nekreipt dėmesio,galima ignoruot,galima visai nelįsti į 30+.

Tačiau,tik ne dėl tokių ligonių
Lietaus klube
Indio rašė:

[quote]mbeeeeee… chriu chriu… mbeee… mbeeee…
ops! Zenklas: Tik avims KiaulėirPavargęs !
Iki! Labas
[/quote]

Taigi,sakykit ką noritNekaltas

Kas taip rašo-baudžia pats save,man atrodo,kad žmogus,kuris taip rašo-yra įskaudintas,todėl kaip sužeistas žvėris puola ant ko pakliūva.Ir dar manau,kad kai pasveiks-mes dar pamatysime jo gražiąją pusę

O man atrodo ardosi piktybiškai.
perskaičiau dar vieną postą moderatorių temoje:

[quote]Indio rašė:
O as busiu chamas ir akiplesa, mielos avys.
[/quote]

Smilte,
Deklaravote, kad jūsų klube tvarkotės gražiai ir patys.
Kaip suprasti šitą Tavo temą?
Ar čia šiukšlių išpylimas už klubo ribų? Tai, žinok, pataikei į gyvenamą teritoriją. Jūsų kaimynai tolerantiški, bet tik tol, kol nepilate savo pamazgų jiems ant galvų.

Gal pasakysi,kam ir ką deklaravau aš?

smilte, ko nerviniesi? kas jau cia tokio? na, pavasaris kazka keistai veikia ir tiekNekaltasNekaltasNekaltas

Nervinuosi tai tik dabar,po to ką parašė pakales.

Rietenos baigsis ar nesibaigs, mielieji mano, priklauso nuo musu paciu poziurio.

Is vienos puses - no noro ieskoti priekabiu, uzuot dejus ignora Ignoruoju ant nepatinkanciu dalyviu ar ju temu.

Is kitos - jausti pareiga atsakyti i kiekviena net ir patik kvailiausia komentara.

Galiu dar karta parasyti kinieciu liaudies isminti - 'Nesigincykite su kvailiu, nes zmones gali neiziureti skirtumo tarp jusu" ApakęsBaisu

Ir dar vienas dalykas - rietenos baigsis ar nesibaigs priklauso ir nuo musu paciu bendro poziurio. Jei dauguma musu i si foruma ateisime su tvirta nuostata ‘rietenos cia niekada nesibaigs’ - patikekit manim, jus busite visiskai teisus - jos niekada nesibaigs.

Taigi.

vai vai vai… pakalesNekaltasNekaltasNekaltas na nejaugi tos tolerancijos pas jus pasirodo buvo tiek mazaiNekaltasNekaltasNekaltas
na viskas. nepradedu. sorry pakales ir visi kiti.

rietenos Marijos zemeje nesibaigs tol, kol bus gyvi bent du lietuviai. Privalo likti tik vienas Cha cha

Taip

[quote]Is vienos puses - no noro ieskoti priekabiu, uzuot dejus ignora Ignoruoju ant nepatinkanciu dalyviu is kitos puses.
[/quote]
ignoravau

[quote]Is kitos - jausti pareiga atsakyti i kiekviena net ir patik kvailiausia komentara.
[/quote]
tikrai į kiekvieną taip jau ir atsakoma???

[quote]Galiu dar karta parasyti kinieciu liaudies isminti - 'Nesigincykite su kvailiu, nes zmones gali neiziureti skirtumo tarp jusu" ApakęsBaisu
[/quote]

O su tavim galima?

[quote]Ir dar vienas dalykas - rietenos baigsis ar nesibaigs priklauso ir nuo musu paciu bendro poziurio. Jei dauguma musu i si foruma ateisime su tvirta nuostata ‘rietenos cia niekada nesibaigs’ - patikekit manim, jus busite visiskai teisus - jos niekada nesibaigs.

Taigi.

[/quote]

Taigi vaizdas toks kad aš čia tik šiandien atėjauGeraiPaladinai

1. LIETAUS klubo nariai jaucia moraline atsakomybe nezeminti ir neuzgaulioti savo klubo nariu kitose Bangos temose ar forumuose.

Mea Culpa. Nekaltas
Buvau neatidžiai perskaitęs.
Nepyk. Šypsena

Kaip nebūtų keista,nei pačios griežčiausios taisyklės nedraudžia būti žmogum.

Ei, cia tikrai nera del ko tarpusvyje gincytis.
Banga - virtuli erdve, cia kartas nuo karto uzklysta keistos zmogystos ir drebia visokia bjaurasti. Patys zinote, yra budu tokius sutramdyti ar apskritai uzciaupti.
Tai galima drauge su moderatoriais nuspresti. Jus tik perspekite, jei koks bjaurukas trukdo bendrauti, nes tikrai nerealu perskaityti visas temas su visomis zinutemis.

AčiūGėlė,galite ištrinti arba užrakinti temą.

Smilte Gėlė, avys, tai mes - 3 moderatores, chamas - tai jis. O kas toliau Nekaltas Uzdesi ban’a, ilis kitu niku. Tokiu atveju geriausia reakcija - jokio reakcijos. O cia dar atskira tema.
Buvo, jis mus ir darzovemis isvadines buvo, o ka…Svarbu, as zinau - nesu darzove, o jeigu pro jo iskreipto gyvenimo supratimo prize - mes darzoves, tegul Cha chaCha chaCha cha
Relax Mirkt

Ok, uzrakinam Taip Nebukim dirglus ir gana apie ta pati… Apkabinimas

Diskutuokit kiek norit, o as jei noresiu nesamones rasyti, tai ir rasysiu.