Revjūwas 2
2 mėnesiai, 4000 km. Minusai: Sėdynės Comfort – tragedija. Po ilgesnių kelionių skauda nugarą, nors niekada tuo nesiskundžiau; Pakaba – blogai. Siūbuoja kaip Bytwos laivas per štormą, nors visa pakaba, įskaitant amortizatorius nuodugniai patikrinta - ledas; Vairo informatyvumas – nepatinka. Vairas kažkoks kaip guminis, keistas sąryšis su ratais, galbūt R15 balionai tą duoda; Kritulių jutiklis – nesusipratimas. Valytuvai automato rėžimu veikia bet kaip ir bet kokiu algoritmu; Įvaizdis – jo tiesiog nėra. Kad ir kaip čia bandytume orientuotis į vakarus, kur žmonėms nesvarbu kokį automobilį tu vairuoji, Lietuvoje mentalas dar šiek tiek kitoks. Kelyje visi tik ir nori aplenkti, nors ir taip užmiestyje 100-110 visur, mieste +20 km/h. Atvažiavus ir renkantis medžiagas buto remontui, iš pat pradžių konsultantai veda prie pigiausių, ir po to pastebimai susimėto kai kalba pasisuka apie akmens masės stalviršį, masyvą ir t.t. Pliusai: Buklė – tikri 150kkm. Stebėtina kaip išsilaikęs šis dinozauras. Vieni pažįstami perekūpai sako, kad prieš 10 metų tokias veždavo stipriau panešiotas nei šis beveik 20 metų modelis. Ekonomija – negaliu patikėti. Mieste 7-8 ltr (prie 20 km/h vidutinio), užmiestyje 120-130 km/h – iki 5 litrų. Garso izoliacija - nepretenduoja į flagmanus, bet ne ką prasčiau nei turėtoje A6. Aptarnavimo kaštai – juokai. Kasko – nereikia, o ir niekas nedraudžia Kompleksų neturiu, dirbu tokioje aplinkoje, kur ir milijonieriai važinėja žemiškais automobiliais, “šiko” nesivaikoma. Tačiau ilgai manau šis automobilis pas mus neužsibus, vien dėl nugaros užprogramuotų problemų. Tik galvoju perleisti kamžkam giminės rate, nes didelės vertės neturi, o automobilio iš jo likę labai daug. Išvada – sukurtas sukti kilometrams bei potencialiems nugaros bei kaklo ligų pacientams.
gal tu dr00 ugio (150cm)? kad niekaip nugaros patogiai nesusitvarkai arba kaip tik 3metrai plius…
PigEI vež ir px, pigei kaunuoj dar labiau PX Aš dabar važinėju su audi A6 1996-1997m(jau a6 vadinasi, bet dar senoviškam kėbule), 2,6i quattro, alcantara, automatas, štorkės, blaupunkt radija vsė delą… rida 230k km, dėdės mašina, nuo 2005m lyg važinėja, sugebėjo nuvažiuot 80k km per tą laiką
kaip ponas tykiai, lengvai ir minkštai
apie sąnaudas nekalbėsiu…
Fatun, 183 cm. Kiekvieną savaitę bandau persireguliuoti padėtį, tačiau per du mėnesius taip dar ir neatradau idealios padėties.
Aik tu sau koks fitiun smaikstus, zinom mano ugi ir matyt buvau gasliai nuziuretas man nezinant
Čia jūs visi peraugę, normalus ūgis yra 175cm
Krituliu dacikas daugiau niekados
Manau, kad rida yra jo didelis pliusas, todėl ir išsilaikęs gerai. Pati pakaba B5.5 man patiko - važiavo minkštai Vietos salone daug. Į sėdynes neatkreipiau dėmesio, bet sėstis/lipti į tokias mašinas man labai nepatogu
Sąnaudos
Įvaidzis - taip, deja pas mus nekažką. Tik ar tai svarbu?
Neturėtų būt. Algirdekas>Ant benzo varinėji?
PS. Dar apie ilgius pakalbam, ne tik ūgius
tai taip, tik benzas ir yra ten
Algirdeks papasakok apie trauka 2.6 apd quattro…
Vazineju su B5.5 comfort su tom paciom turbut sedynem. Vaziuoju jau kelintus metus ir po daug, jokiu pasekmiu nugarai. Sakyciau atvirksciai vaziuoji ir ilsiesi, turiu su kuo palygint. Tad nepatingek labiau paeksperimentuot su nugaros islinkimo reguliatorium. Pakaba jokio siubavimo, nelygumus geria gerai daugiasvirte. Visiskai priesingi mano potyriai tavo isvardintiems todel tiek ilgai ji ir turiu. Sutikciau tik del ivaizdzio nulinio. Jei butu tokia prasta kaip auksciau isvardinta tai šikseris nebutu tiek ilgai ženotas su ja
Didziausias vw minusas, tai del konsultantu manau
Jo jo, ten net 2.8 FWD mechanika nevalingitas tos c4 budavo.Sanaudos pas many budavo mieste man ruodos 13-15 kazkas
kaimynas jau n metų su tokiu važiuoja, sako ok
pzdc kokius razvodus daro alfa patinas
delfi.lt/veidai/zmones/vilioniu-meno-mokantis-alfa-vyras-v el-isipainiojo-i-skandala-klientai-kaltina-apgaule-ir-net-santazu.d?id =77213625
beta patineliai pavidi alfa patinui verslas nuo nulio v3. keista, kad dar neturi alpa patin ekedemy
su zizu galetu koperuotis, nuostabybiskas sou gautusi finale
baudejas, afigėna trauka. Norisi išlipt pasistumt
Atvažiavus kanors pirkt, reik sakyt, kad bosas atsiuntė išrinkt, tai konsultantas kitaip žiūrės
Kai pagalvoji, kiek lochotronų šiais laikais privisę… Vadinasi, lochų nemažėja Man tik keista, kaip visi tie akedėmy ir koučėriai bei kiti mokytojėj vis dar negauna į bliuskę