revjiu
revju parsiveztas drapokas rudeni, prasukta koks 100km. ( ale uztat kaip !! ) be gedimu. ale kurke, niekad anksciau nepagalvojau kad 2d toks smagus, ant pravazumo nepridesi nei pro kur su 4d dabar patrolis tik iki vietos monsteri nusivezti ( o ir gaila patroli dauzyt, tokio stovio… ) zodziu kelnes pilnos ir kojos drebejo ne man vienam kada isbandem, o isodinti tai reikejo dar gerai paieskoti kur. jau buvo neviltis apemus, o ir sutemo, kad pirma dien taip ir nepasodinsim praplaukia ****iskai nerealiai turbo quatro.
Koks cia aparatas jeigu ne paslaptis? kaip tik ziurinejuosi kazko po purvus pasitaskyt.
nera kur pasodint as krentu su 35’ silvertone xtreme belekur
baudejas suprask, kalba eina apie uredijos prerijas, ne apie pelkes kur tik ratai su varikliu pravaziuoja vandes pavirsiumi
sloikas, pažėro 2d. 33 mt, pakeltas kebulas, šnuorkels
scontent.fkun1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28056691_4077380563342 39_3125823076001491822_n.jpg?oh=771e7a20c25f84e25130c9af655c6399&oe=5B 1A90D5nakciau tau kepuriuku gal reik
Niva(ne kombainas), aitu kaip pro gulincius?
jei ant sono ar stogo guletu, yra sansu kad niva aitu, kaip pro gulincius
baudėjas tai gal per daug optimizmo p.s. gal pas ji uredijoje durpiu nera…o kai kietas gruntas, yra apacioje uz ko uzsikabinti, sitie spuogai eina kaip velniai… bura - niva galetu pasistumdyti tik dėl svorio…daugiau kaip ir visu dusuliu bėdos… rusai ideda suzukio tiltus, pablokuoja…vo tada tai eina ir ana…
Labai geras šitų pravažumas
pas jį urėdijoje smėlį/žvyrą rausia, medžius pjauna, krauna, veža ir šakas čipsuoja nu kiek aš mačiau
Už sienos Latvijos pusėj yra durpių. DauK
aplink Vilniu irgi durpynu ir pelkuciu pilna sloikas - pajero II
yra ko tik nori durpyna ateiciai paliekam, kad veliau nusivilti
linas25 nu nu, jau darosi idomu ? pazystami ?
nu kaip suprasti nusivilti durpyne gali nusivilti tik gerve …nes gerame durpyne gervinasi visi…nuo nivu iki TLC su 40 tukais
p.s. savaitgali renginys buvo… visur ledas,o kur durpe…kokie 10 cm. ledo o apacioje vandeniukas…iluzti - islysti be trapu be sancu
futbo mes tikrai nepažįstami bet aš gan tankiai būnu tame krašte nuo jaunystės: tiek asmeniniais tiek darbo reikalais
net lengviau paliko
yra ko bijot?
kam virš 1,5 metu…visi turi ko bijoti
aga, Netvarkos nykštuko