Return to castle Wolfenstein
Neblogas … tik vietomis man pasirodė nuobodokas… Vertinčiau kokiais 8 balais.
Geimas neblogas, taciau as labiau vertinu realistines saudykles, kuriose nebuna jokiu pasakisku butybiu ar vaiksciojanciu skeletu. Bet apskritai, pazaisti ji idomu
Geras zaidas tik gaila kad su monstrais visa smaguma gadina
nu ir tema ishtrauket… as jau pats buvau pamirshes
beje tikrai geras geimas… tik bishki trumpas
Ka daryti prie keltuvo vissus uzkaliau o ka daryti toliau nezinau? HELP
kokio keltuvo?
esu zaiduz MOH ir wolfenshteina abu perejus
ir nepamenu kuriam rejkejo prie gelezinkelio is tokios timpos shaudyt wot ten tai buwo
a su pagalba tai wolfenshetina priesh metus zaidus hmmmmm…
man nepatinka
Nu varyk prie tokios aukštos betoninės tvoros ir užlipk ant bokštelio. Ir paspausk mygtuką ir tada vartai atsidarys, na ir toliau žaisk. Viskas
Kaip tik paralelei esu loshes MOH ir Wolfa priesh koki pusmeti. Abu geimai cool , tik MOH realistishkesnis. Acimenu kaip loshdamas Thief nervinausi , kad ten prikisho visokiu zombiu Tai ir Wolfz irgi su mistiniais monstrais , tai kainda saks, nors kaip ir "Vagies" taip ir shio zhaidimo verte labai mazhai tenukenchia
P.S. Nevarykit dievo i medi nestumkit ant Half-life ! Del prieshu AI , kitiems geimams dar toli iki jo…
Kaip naudotis šautuvu, kai optiką gavau??? Dabar nei paprastas taikiklis nesimato
Čia pirmos misijos trečia dalis? Jei dar nei karto net nevažiavai su keltuvu, tai ieškok kokiūnors mygtukų ar rankenėlių, kuriuos galėtum į jungti. Jei buvai nusileifęs iki bokštelio ir iš ten nukeliavai jau į pačią apačią ir neberandi kur eiti, tai turbut strigai ant tos vietos, kaip ir aš buvau šiandien Reikia užlipti kopėčiomis prie tinklinio narvo ir nuo balkono šokti ant tinklinio stogo ir praspyręs vintiliacijos angą, atsitūpes lys gilyn.
Nu, jau pats radau. Galit nebeskubėti man padėti nebevarkit
neprakaituokit
nesidraskykit
man jau viskas gerai
Nieko geimukas tik jau kaip kazkas minejo trumpokas biski, kazkaip jau pradedi isijaust ir vat tai tau THE END!
sorry kad iskasiau sia iskasena, bet sedau as vienoj vietoj - nzn gal tai ir paskutinis kambarys - su tokiu zombiu, svaidanciu liepsnas - nu nifiga nenusaunu as jo tai gal sakau galit kokia taktikele patart? koki ginkla naudot? as saudau su tokiu vis perkaistanciu pulimiotu, gal netinka anas?
nu davai rasykit, dekui…
na jeigu apie ta kalbi… nesuprantu apie kuri bosa. jei ta kur pozemyje toks visas ugninis tai jo… reikejo su juo pavargt… ir atrodo praejau su min gyvybes jokios taktikeles netaikiau, tiesiog laikai nuspaudes gaiduka… ir vsio. tik keista kad tu tu jau turi perkaistanty pulimiota
keik as pamenu tam kambari dar jo neturejau
tai gal ir ne apie ta bosa kalbam… nu nzn… ar padejo ar ne bet jei kas neaishku klausk
isivaizduojat, ka zaisdavo musu tevai?
1970 01 01 d.
Oho kokio senumo temą ištraukė “Temą 1970 01 01 d. 03:00 pradėjo yummy`i”
Pirmas žaidimas buvo kuris mane taip įtraukė, kad norėjau iki galo žaisti tik gėda, kad to hard rock haleluja be chytu ir neuzverciau…
Tai vat kad siurpinanti. O cs nesu zaides, siaip kt online zaidziu. Sokinet ismokt buwau priwerstas