Return to castle Wolfenstein

Return to castle Wolfenstein

Neblogas … tik vietomis man pasirodė nuobodokas… Aš nekaltas Vertinčiau kokiais 8 balais. Šypsena

Geimas neblogas, taciau as labiau vertinu realistines saudykles, kuriose nebuna jokiu pasakisku butybiu ar vaiksciojanciu skeletu. Bet apskritai, pazaisti ji idomu

Geras zaidas tik gaila kad su monstrais visa smaguma gadina

nu ir tema ishtrauket… Šypsena as jau pats buvau pamirshes Cha cha beje tikrai geras geimas… tik bishki trumpas Liūdna

Ka daryti prie keltuvo vissus uzkaliau o ka daryti toliau nezinau?Liūdna HELPLiūdna

kokio keltuvo? Šypsena

esu zaiduz MOH ir wolfenshteina abu perejusTaip
ir nepamenu kuriam rejkejo prie gelezinkelio is tokios timpos shaudyt wot ten tai buwoGerai
a su pagalba tai wolfenshetina priesh metus zaidus hmmmmm…

man nepatinkaBlogai

Nu varyk prie tokios aukštos betoninės tvoros ir užlipk ant bokštelio. Ir paspausk mygtuką ir tada vartai atsidarys, na ir toliau žaisk. Viskas

Kaip tik paralelei esu loshes MOH ir Wolfa priesh koki pusmeti. Abu geimai cool , tik MOH realistishkesnis. Acimenu kaip loshdamas Thief nervinausi , kad ten prikisho visokiu zombiu Nustebęs Tai ir Wolfz irgi su mistiniais monstrais , tai kainda saks, nors kaip ir "Vagies" taip ir shio zhaidimo verte labai mazhai tenukenchia Cha cha

P.S. Nevarykit dievo i medi nestumkit ant Half-life ! Del prieshu AI , kitiems geimams dar toli iki jo…

Kaip naudotis šautuvu, kai optiką gavau??? Dabar nei paprastas taikiklis nesimato Liūdna

Čia pirmos misijos trečia dalis? Jei dar nei karto net nevažiavai su keltuvu, tai ieškok kokiūnors mygtukų ar rankenėlių, kuriuos galėtum į jungti. Jei buvai nusileifęs iki bokštelio ir iš ten nukeliavai jau į pačią apačią ir neberandi kur eiti, tai turbut strigai ant tos vietos, kaip ir aš buvau šiandien Šypsena Reikia užlipti kopėčiomis prie tinklinio narvo ir nuo balkono šokti ant tinklinio stogo ir praspyręs vintiliacijos angą, atsitūpes lys gilyn.

Nu, jau pats radau. Galit nebeskubėti man padėti Cha cha nebevarkit Cha cha neprakaituokit Cha cha nesidraskykit Cha cha man jau viskas gerai Cha cha

Nieko geimukas tik jau kaip kazkas minejo trumpokas biski, kazkaip jau pradedi isijaust ir vat tai tau THE END!

sorry kad iskasiau sia iskasena, bet sedau as vienoj vietoj - nzn gal tai ir paskutinis kambarys - su tokiu zombiu, svaidanciu liepsnas - nu nifiga nenusaunu as jo tai gal sakau galit kokia taktikele patart? koki ginkla naudot? as saudau su tokiu vis perkaistanciu pulimiotu, gal netinka anas?
nu davai rasykit, dekui…

na jeigu apie ta kalbi… nesuprantu apie kuri bosa. jei ta kur pozemyje toks visas ugninis tai jo… reikejo su juo pavargt… ir atrodo praejau su min gyvybes Cha cha jokios taktikeles netaikiau, tiesiog laikai nuspaudes gaiduka… ir vsio. tik keista kad tu tu jau turi perkaistanty pulimiota Cha cha keik as pamenu tam kambari dar jo neturejau Cha cha tai gal ir ne apie ta bosa kalbam… nu nzn… ar padejo ar ne bet jei kas neaishku klausk Kietas

isivaizduojat, ka zaisdavo musu tevai? Cha cha

1970 01 01 d. Apakęs

Oho kokio senumo temą ištraukė Šypsena “Temą 1970 01 01 d. 03:00 pradėjo yummy`i”
Pirmas žaidimas buvo kuris mane taip įtraukė, kad norėjau iki galo žaistiGirtas tik gėda, kad to hard rock haleluja be chytu ir neuzverciau…Nekaltas

Tai vat kad siurpinanti. O cs nesu zaides, siaip kt online zaidziu. Sokinet ismokt buwau priwerstas Cha cha