Retai tenka isgirsti ziauresniu istoriju...

Retai tenka isgirsti ziauresniu istoriju…

Aš esu mūrininkas. Nelaimingo atsitikimo dieną aš dirbau vienas ant naujo šešių aukštų pastato stogo. Pabaigęs darbą, pamačiau, jog liko plytų, kurios svėrė, kaip vėliau buvo nustatyta, 500 svarų. Nutariau plytas nuleisti statine gervės, kuri buvo pritvirtinta prie pastato sienos šeštame aukšte, pagalba. Pritvirtinęs virvę apačioje, aš užlipau ant stogo perkėliau statinę per stogo kraštą ir sukroviau į ją plytas. Nulipęs žemyn atrišau virvę, tvirtai į ją įsikibęs – taip norėjau užtikrinti, kad plytos nusileistu pamažu. Mano pranešimo apie nelaimingą atsitikimą 11 punkte galite matyti, kad mano svoris – 135 svarai. Stipriai nustebintas staigaus trūktelėjimo nuo žemės, aš pamečiau sveiką protą ir užmiršau paleisti virvę. Nereikia sakyti, jog dideliu greičiu kilau į viršų, netoli trečio aukšto sutikau statinę, kuri leidosi žemyn tokiu pat įspūdingu greičiu. Tai paaiškina skilusią kaukolę, smulkius įdrėskimus ir lūžusį raktikaulį, paminėtus 3 pranešimo apie nelaimingą atsitikimą punkte. Nedaug sulėtėjęs aš toliau kilau į viršų nesustodamas, kol mano dešiniosios rankos pirštai atsidūrė gervės mechanizme.

Laimei aš atgavau šaltą protą ir nepaisydamas veriančio skausmo sugebėjau išsilaikyti įsikibęs virvės. Maždaug tuo pačiu metu statinė su plytomis atsitrenkė į žemę ir iškrito statinės dugnas. Dabar, be plytų, statinė svėrė maždaug 50 svarų. Vėlgi reikėtų prisiminti mano svorį. Kaip jau galėjote suprasti, aš pradėjau gana greitai kristi žemyn.

Priartėjęs prie trečio aukšto, aš sutikau kylančią statinę. Šio susitikimo pasekmė – sulaužytos abi kulkšnys, išmušti dantys ir sunkūs kojų ir apatinės kūno dalies sužeidimai.

Čia man pradėjo labiau sektis – susidūrimas su statine pristabdė mane pakankamai, kad nukritęs ant plytų krūvos susilaužiau tik tris stuburo slankstelius.

Turiu su gailesčiu pranešti, kad gulėdamas ant plytų krūvos, kęsdamas didelį skausmą ir negalėdamas pajudėti aš praradau savo kūno kontrolę ir paleidau virvę. Gulėdamas galėjau matyti, kaip tuščia statinė pradeda savo kelionę atgal ant manęs. Tai paaiškina abi sulaužytas kojas.

Truputi girdeta, bet vistiejk idomu… Mirkt

is ko cia perasiai?!Apakęs

http://auto.takas.lt/pasiaiskinimas.php

apgailetinai sena istorija Šypsena

Būna, kai žmonėms nesiseka - tiesiog nesisekaApakęs

Na, bet buna ir blogiau… Buna pradedi batona ne ish to galo pjaustyti…

pirma karta skaitau ta istorija… jega! Cha cha

girdziu jau antra karta, bet vistiek vis dar jega! Juokiasi Gerai

senas bet geras…Šypsena

px kad sena, as pirma karta perskaiciau ir man patiko Gerai