renkames tikra ekonoma
gal nebejuokinkit su savo kaliošais, geriau pasidomim vertu demesio daiktu Vredestein Quatrac Lite
geras rastas situ, ant ledo turetu bura duok man situ 205/60R16 iki 300lt ir nebejuokinsi paC
galiu duot i kupra, netinka? pasiziuretk testus- zagsesi uz 4vnt tavuju- 1 790,00 zł su pvm
ir ka gaunam? 380lt vienetas + transportavimas tu ko cia svaiGsti senoli?
as nezinau ka tu ir kur gauni, kokius cia trancportus susigalvotus kisi , bet. tau, jaunOli, geriau zynot
kitiem, kurie zino maziau: nerealus isradimas, visasezonine padanga, su kostmineys testu rezultatais
būra, kada su ?
su matematika ok? 1790 zl x 0.85 - 1521 lt / 4 ka gaunam ? as tau dar kart kartoju biudzetas iki 300lt 1vnt, nh tu cia siulai padangas 80 lt brangesnes? cia tas pats, kas cypt, jog noriu pirkt masina nuo 2003 iki 8klt ir pradeda siulyt mersus po 20klt
kur cia tas kainos ziurot? man reik r15 185/60 m+s ir r14 tokiu paciu.
bura issiblaivei jau
Patinka man zieminiu padangu pirkejai: 50 proc perka padangas pagal testu rezultatus vaziavimo ant ledo, kai tuo tarpu 95 proc laiko vazinesis po miesta, kur bus slapias snieguotas asfaltas
apie ka ir kalbu, o viskas prasidejo, kad reikia universalo priekabai, bet… radau stebukla drylownyca, jooo, aina nx… bet itariu klasta
Q>uzsuk prie progos i egzotika,aisku dalyviai cyps,bet buvo ana ziema hakapelitu r16 5metu senumo 900lt 4vnt
Robi-prkabinam bura penktadieni baliui?
5metu senumo
dr, jo su egzotika dar nekalbejau…o ir kainininko siu metu neturiud ar ju… reikes paziuret…
kokiam baliui?
nu siaip isgert kur
aš ketvirtadienį išskrendu, šeštadienį grįžtu