Renginys – "RUDENS STARTAS KAUNE 2003"

Renginys – "RUDENS STARTAS KAUNE 2003"

Rugsėjis netruko prasidėti, todėl šiai dienai belieka tik prisiminti karštas ir malonias vasaros akimirkas. Vieniems mieliausiu metų laiku išlieka vasara, o kitiems – "margaspalvis" ruduo. Būtų smalsu žinoti, ar pastarojo metų laiko melomanai jau pradėję savotišką jo startą? Štai rugsėjo 7 dieną, sekmadienį, Kauną drebins smagi šventė – "Rudens startas Kaune 2003".

Jau nuo pat vidurdienio, 12 valandos, prie Kauno pilies susirinkusiųjų laukia mini futbolo rungtynės. Jose savo jėgas išbandyti ryžosi žurnalistai, muzikantai, bei kiti šou verslo žmonės. Galbūt tikslinga būtų teigti, jog ši šventė yra ne tik pramoginė, bet ir sportinė.

Po dviejų futbolo kėlinių organizuojamas "masiškiausias" aerobikos užsiėmimas Kaune, kuris galbūt papildys rekordų knygą. O ką jau kalbėti apie naują Lietuvoje sporto šaką – GIGANČIŲ GRUMTYNES PURVE, kurių varžybos prasidės nuo 16 valandos.

Na, ir, žinoma, nuo 17 valandos visų miestelėnų, bei miesto svečių laukia nuotaikinga koncertinė šou programa. Prabėgus metams, grupė "Angelas" šventėje pristatys savo patį naujausią albumą. Kartu su grupe koncertuos Liveta ir Petras Kazlauskai, grupė "Dinamika" bei muzikinį įkvėpimą vėl pajutusi Džordana Butkutė. Beje, pasak grupės "Angelas" lyderio, visų laukia netikėta staigmena.

Rudens šventės Kaune organizatorių - "Pramogų ruletę" – sveikins grupės "16 Hz", "Promo" ir "Nasa". Patys šventės organizatoriai pasirūpino, kad publika nesušaltų gana vėsoką rudens vakarą, tad jau nuo 21 valandos visus kaitins klaipėdiečių merginos "Mango" su valandine šou programa. Vėliau prasidės nuotaikinga rusiškos muzikos diskoteka "Rusiška ruletė" su dėde Dariumi.

Prieš šventę "Rudens startas Kaune 2003" pakalbintos grupės "Mango" merginos teigė, jog sunkiai dar gali susitaikyti su prasidėjusiu rudeniu, tačiau, pasak Vikos, energingos atlikėjos yra visiškai pasiruošusios rudens startui jau rugsėjo 7-ąją.

Šventės organizatoriai viešoji įstaiga "Pramogų ruletė" pasirūpino, jog sekmadienį prie Kauno pilies netrūktų siurprizų, dovanų ir puikios pramogos miestiečiams. Į šventę "Rudens startas Kaune 2003" visi pateks nemokamai. Galbūt tiesiog dėl to, kad bilietų eros laikai jau praėjo.

Gėlė

Kaunas nesiliauja stebines pramogomis Šypsena
tai turbut ta rusiskos muzikos rulete - didziausia kultura, kokia sugebejot pasiekti, ar ne, organizatoriai?
rimtai, renginys tikriems intelektualams! Šypsena
tik nepraziopsokit!
p.s. bet kodel i sita foruma?

moonera - nepasiduok studijos itakai ir nedek reklamuLaimingas

hahah, Linasz >> matau, tik ant rusiskos diskotekos ir uzsikabinai Cha cha reiskias, rimtai domiesi tuo, kas wyxta Cha cha o kodel nesusidomejai kitom atrakcijom? Cha cha

P.S. sitas forumas apie kultoora, tiesa? tai uztat y sita. tikrai originalus klausimas buwo Cha cha

JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Šypsena heh rideri tegul reklamina gi Nekaltas argi tau gaila? Šypsena ateik ir tu ryt - pasiausim puopa Labas

labai labi aciu mooniuk uz parama Bučkis

balin jokia ce ne reklama Cha cha

[quote]tolka tak Bučkis