Renault Espace: kokie atsiliepimai?
Kiek pasiskaiciau techn. duomenis, tai Espace su 2.8 V6 varikliu visai padorus masiniukas. Ir trauka nebloga, ir dizainas putiovas, ir vietos daugiau nei kokiam pasrate ar silkej. Kiek girdejau, kazkokiam drage (lygtai Panevezyj) Espace dejo per sona kazkokiai lengvuskej.
Kokios nuomones, kokie patyrimai?
http://members.lycos.nl/Vorden/espace.html
NU, jeigu biskelį patuninti, gal ir nieko, gal ir nieko… Bet shiaip, tai sarajus, pirkiniu vezimas su motoriuku…
Na tai mašina nebloga. Pažiūrėk į atsiliepimus ten komentarų yra daugiau.
Tevas pries kelias dienas isigyjo 91m Espace 2.2 (ta naujasne),tai teko vakar su ja nemazai pavazineti ir man ji patiko.Vaziavimas kaip su lengva masina,daug vietos,geras valdymas,nedaug valgo benzo.Aplamai komfortabili masina
Man tai tik poza uz vairo labai nepatiko. Kazkaip nepatogiais atstumais isdestytas vairas ir pedalai.
Turiu as toki. Na kaip ir nieko masiniukas, bet man tai kazkaip ne prie dusios Is pliusu tai didelis ir patogus salonas, neblogas vaziavimo komfortas, is minusu tai labai jau nepatogus taisymui. Vienu zodziu kita masina sau tokia nepirkciau.
Na man ji patiko.
tai nereikia mašinos laužyti ir daužyti ir ilgai tarnaus, nereikės rūpintis nei remontu nei problemų nebus.
ZIauriai dalys brangios vaziuokles, sarnyras srote 800Lt su pusasiu,sako ju ir restauruot neina, su taksistu snekejau kuris espacu vazineja sake nekas
Espace savininkai,gal galetumet pasakyti kiek litru talpos yra Espace kuro bakas?
mano tevukas turi 92m V6 2.8 espace atsidziaugti negali, komforto daugiau nei reikia, tik va kartais espaces buna elektronikos smulkus gedimai, na cia ju liga kaip ir rankeneles is vidaus luzta daznai. o siap paemus bendra vaizda masina gera stipri maloni vairuoti ir "pesa" gerai, tik spek begius sukisti
bet si masina turi viena dideli minusa jai megsti stipriau spausti gaza teks stebeti kaip kuras dingsta is bako
masiniukas kaip masiniukas, daugiau seimyninis. siaip dalys tai velniska brangios, o ir remontint paciam zveriskai nepatogu. teks isigyti daug nauju irankiu skirtu butent prancuzu remontui, nes paprasti labai mazai kur tiks. spresti tau, bet sudejus visus pliusus ir minusus, as pasirinkciau kitoki varianta. be to ir po stuktelejimo ne kas - neistiesinsi ir nepavirinsi, nes kebulas (nepamenu iki kelintu metu) buvo plastikinis.
gera masina, ant Lietuveles tokiu vis pastebimai daugeja ir daugeja tuoj ju dalys susilygins su golfu jei taip ir toliau augs ju skaicius ant Lietuvos
…
geras komentaras
Na jūs čia ir pavarot.
Espeisui daug detalių tinka nuo renault 25
Ir kainos tikrai nėra tokios didelės kaip čia rašo.
O kuro sanaudos yra kaip ir visų vienodos, jei daugiau nežinai ir nemoki gazo pedalą spausti normaliai tai geriau nevažinėk, o jei su protu spaudi tai ir sanaudos kuro normalios. Na galiu pasakyti kad sanaudos tokios pat kaip ir audinės su 2 litrų varikliu.
Mano tevas nori sia masina isigyti, kiek esu girdejus, kad 2.8 variklis labai greitai byra
kaip kam pasiseks nusipirkti. jei paklius uzvaikyta - bus daug bedu. pvz. galinio rato guolis kainuoja 180 lt.+ darbas. zinoma, vienas veikejas rado uz 60 lt, bet ir vaziavo tik 8 t. km.
visi zino, kad 99.99 proc. masinu i lietuva atvaziuoja su defektais. jei nusipirksi su taisytu kebulu - bus bedu, nes deformuotas kebulas sunkiai pasiduoda bet kokiam remontui.
siai masinai sunku pritaikyti duju iranga. ne kiekvienas meistras moka "apgauti" kompiuteri.
- man nepatiko salono plastmases.
tiek ziniu is manes.
Jau tuoj bus du metai kaip vazineju su ESPACE,nu masina nebloga,kaip kaskas sake kad dalys brangios tai nelabai pritariu tam.Jei lyginsi su Golfo dalimis tai aisku kad bus brangios,o jei suk kitomis auto tai normalios tos kainos.Turi ta masina ir kelis minusus kaip ir kiekviena.Mane kas labiausei nervina tai kad sankaba kieta,nes kai visa diena po miesta pavazineji tai vakare kojos nebejauti,cia as kalbu apie modeli su 2.2 varikliu,o su 2.8 varikliu gal ji hidrauline.Ir dar vienas minusa,kad truputi daug benzo ima.O daugiau viskas lyg ir normaliai
jooooo,tureciau kokius tris vaikus ,pirkciau espace
siaip ji man patinka