Rekomenduokit advokata(-e) Kaune

Rekomenduokit advokata(-e) Kaune

Bisky pasikonsultavau, tai sako, jei dar neuzregistruota registru centre, tai nuvaziavus i zemetvarka uzpildyt kokia tai forma, kadd nesutinkam su savo parasais ar tai matavimais ir taip galima uzgincyti savo parasus.
Bandyt reiks nuvaziuot rytoj. Gal kas dar ka patarsit?

Tai va kad I kita puse irgi nera kur trauktis, nes ten jau seniai padaryti geodeziniai. Nebent I ilgi su kitais kaimynais, bet tai cia jau nebutu grazu nekaltu saskaita prasiplest… bet speju per teisma eitu atsikovot? Tik kiek tai kainuotu? Jei laimeciau, tai ar butu kokia nauda, neskaitant, kad savo riba atsikovociau?

Kiek suprantu kaimynai dare geodezinius matavimus, pasirasei sutikai, viskas laisvas tuo labiau, kiek supratau pas jus tokiu matavimu nedaryta, kai jus darysites, min 2 taskus jau ims nuo situ kaimynu, ir stumsis i ta puse kur dar matavimai nedaryta, toks kiekis tai yra menkniekis, mum po geodezijos prisidejo bendroj sumoj kokie 2 araiJuokiasi gerai kad valstybinis miskas is krastu, tai ispletem ribas be problemuCha cha

Gal ir nevisai I tema. Esme tokia, kad sode kaimynai pasidare matavimus. As pasirasiau. Ir dabar ju dokumentai, breziniai gaminimo busenoje. Dalykas tas, kad dabar issitempe siula tarp sklypu, pamatem kad jie izenge pas mus 75 cemus vienam gale. I kitq gala sueina I nuli.
Klausimas tas, ar galima dar mum butu uzgincyt parasus ir savo matavimus pasidaryt ar jau bvelu viskas ir susitaikyt su tuo? Per teismus tai zinau kad galima, bet ar iseitu be teismu issiaiskint?