Reklamos per telika…
Tai chia norechiau kad parashytumet kokiu reklamu labiausiai nekenchiat, pvz ash tai ish visu labiausiai nemegstu to "pono bebro"
Man tai visoskios skalbimu milteliu reklamos
If pamatau reklama tai perjungiu iskart kita kanala arba kol rodo reklama per ta laika ka nors nuveikiu
O mane tai labiausiai niervina kai ziuriu as reklamas ir jas gi pertraukioja dar kokis filmas ar laida
<NO COMMENTS…>
pala, o tai jusu nenervina reklamos apie paketus? juk per tokias reklamas po to blondines eina pas ginekologus ir klausia: gydytojau, kas man yra? per tv rodo, kad kraujas turi buti melynas, o pas mane jis raudonas…
milteliai ivairus…
Nu jo, chia nesiginchysiu, paketai irgi besina, bet ne taip kaip pampersai, bo ten nuogas shiknas mazhu vaiku rodo, bootoo neblogai jei paketu reklamose nesidrovetu taip, tai idomiau kazhkiek bootoo…
nervina visos reklamos ,kurias rodo dazniau negu labai daznai
iklotai kadangi man ju nereikia skalbimo milteliai nes as ju neperku o skalbia tai mama
ir bebras
visos reklamos uzuknisa, nes jos visada iterpiamos, paciu netinkamiausiu metu-net filmo padoriai negali paziuret
Man asmenishkai tai ne visos reklamos uzhknisa, pvz visokios spraito, cocacola’os, fantos tai nieko tokios, idomios. Va faina reklama tai calsberg’o kur groja buteliais, aisq kai daug kartoo ta pachia matai uzhknisa, bet visvien paivairina televizija idomios reklamos
Apskritai visos reklamos per TV uzknisa.Kartais atrodo galima butu pasakyti:"po trumpos pertraukos tesiame musu REKLAMA".
kaip musu gerbiamas Rolandas Kazlas yra pasakes ir netgi vedes tokia laida, kaip "Nekenciu reklamos" tai vot,reklama sux
ahoy
Visos reklamos ypac kurios daznai kartojasi
o mane tai labiausiai iš pusiausvyros muša reklama apie prakladkes.
ta, kur boba tipo prieš veidrodį dažosi, po to tipo nori įsidėt kažką, capt už 3.14zės
o ten jau kažkas yra
arbo : aš eisiu į kiną su tomu, ir tūso prakladkę ir šypsosi, kaip paskutinė dūra
, gerai chia pasakei…Ash taip skausmingai nereaguoju i reklamas apie prakladkes, mane asmenishkai labiau besina "bonux" arba "ariel"…
Mane labiausia nervina tos visos milteliu ir "su" bei "be" sparneliu reklamuvkos… Ir aplamai… tik pradek ziuret koki filma ar kokia idomia laida, tuoj is karto ir ikisa reklama…