reikskerdiko

reikskerdiko

hylow. gal kas apie vln galit koki motorista rekomenduot? reik geram pazistamui senam lincolnui motora perrinkt. i serviso konvejerius neapsiima. ten realiai indeklus pakeist (indeklas prasuktas greiciausiai, kazkas kalena, kuriasi), ir velena slifuot, surinkt po to viska, turet irankius, ir turet kur. maniskis motoristas neturi laiko tokiems projektams, nebent kazkada, o tas netinka. o ir daugumas to kratosi. ciuvakas moketu normaliai, nu aisku iesko pigiau, nei valandinis servisinis.

Poršas? Cha cha

Auris Idėja Gerai

lyg tebeturiu Porso nr, variantas. ble butu kur ir kaip, patys apsiruke savaitgaliais pabandytume, o ir iseitu trb Juokiasi matau net vizija, kaip ir ka ten daryt, kur vezt. Juokiasi nu ne ant gatves gi. man paciam smalsu pasidare. tas motoras Juokiasi

Tik Porsas, jeigu dar dirba. Nekaltas

paskutiniu metu ans labai cccp garbino ir su nostalgija prisimine,ziurek sudes stumoklius nuo volgos Gerai Cha cha

dirbs, kur jis dings senas daktaras. Cha chaten krc tema tokia, sukasi iki redlaino, bandziau as ji pats ant laisvu, ikaitinau iki darbines, vistiek ranka uzdejus ant galvos jauciasi musimas per bloka. net girdisi, is kur daugmaz. karobke veikia sake, vien del faru bahurai kita kita masina nupyzdino. Juokiasi as prisidesiu ties tuo mark8 kad isvaziuotu i gatves. Cha cha Juokiasi

Dr, koks skirtumas… Cha cha mes visi cia skirtingi. Porsas gera mintis, seip jis maladiec senis, susitart eina? eina. jau geriau tokie, nei malalietkos su barzdom. kuo Porsas Porsiskesnis, tuo labiau as ji Gerai gerbiu.

o man kazkaip px,turiu ir be porsu ka gerbt Ufff Linksmybės Cha cha

o as neturiu, pala, Dr, daeisi tu kazkuriam gyvenime iki mano temos, pradesi gerbt ir Porsa, ir dar ten visokius manjakus, salavas, apsisuks magnetiniai polensai ant atvirksciai. Cha cha o jogus indiskus, kamikadzes, fasistus, komunistus ir gagarina tu gerbi nx? Cha cha

o kam man aplamai kazka garbint ir gerbt? nu nebent galiu garbint gera smota vytintos mesos ar gera pusle ,gero alaus Cha cha

garbint tai ne, bet nu gerbt vistiek uz kazka reik. Cha cha kartais kas buna, tokiu geru ideju sugeneruoja, is kur nesitiki. arba seip ka atlieka ka koks saviveiklinis ansamblis. as tai saves protingiausiu nelaikau, visada pasitart man patinka. Cha cha Igarioko, kur kalasa nupiso pas musarus, irgi negerbi? Cha cha

ai nezinau,pasitart yra ok,bet nelabai zinau kas tas gerbimas Cha cha tiesiog ok ciuvas ir tiek Cha chao igariokas durnius,neisvyste temos iki galo,jei va butu kazka uzsukes idomiau ir iki tiek,kad gen.liudajiedas turetu atsistatydint,tai jau butu uvazucha Gerai

Ka reik vartot, kad gagarina gerbt, ggg JuokiasiP.s. Nakciau ximkes bandei traukt?

Tai, ziurint, kokia gagarina garbint?youtu.be/fT8ElbZTGdgSita visai Gerai

Dr, bet Porshas motoriuga, seip ar kaip ten, o apskritai, nebukit pikti. Cha cha visi mes pagerinti. Juokiasi

naktibledas Geraipatinka jo pakontelpliavimus paskaityt Cha cha

ir shita, Igarioko tema as visa isgliucinau. Cha cha patiko man tas vaikis, bet jis realiai nekaltas. krc nuo salcininku, tevai alkashai, nuo 16 gal pats ant saves gatvese. herikas. greit mirs. maladiec bicas, axyujienai ji gerbiu, ble griebe kalasha, ir musarus pravijo, malunsparniai skraide, budejau tada gatvese, buciau isvezes Juokiasi. reikia tuos musarus papurtyt, negi nieks nemato, kad uzduses variklis. bled jei shaibas ima is obsciako, tegul dirba.

kazin kaip baigesi musarams,nes ginklo palikimas be prieziuros,yra grubus statuto pazeidimas…kariuomeneje lektum lauk uz gero pusvalandzio Ufff