Reikia!
priekabos vilkt nenoriu, reikia toki issinuomuot parai, 2000+ km isukima garantuoju
Čia reikia, kad nuomotojas primokėtų? Ar į 20€ nori tilpti?
gera kaina 20e, privaryk
kuras kieno ?
nuomotojo. plius parukyt.
Dar savo neturi, keldamas nuo 3500eur i men???
m.skelbiu.lt/skelbimai/traliuko-nuoma-be-vairuotojo-b-kategori ja-38686885.htmlNežinau tik ar rūkalas included
priekabas turiu dvi, bet tokiam poreikio ir panaudojimo perspektyvu nesvarsciau, mant tik parai reikia, f31 nevaziuojantis
cu, cia tas verslo modelis, kai “Nesvarbu ka rasyt” pabandyk paskambint, yspudzius aprasysi
Tai čia man reikia ar Tau? Ar man paskambinti, sutarti, privežti ir dar apmokėti? Čia man labiau primena verslo modelį - perku už 2€ ir dar man 5 primoka, o parduodu už 400 ir dar skundžiuosi, kad ne už tokią Lietuvą kovojom
cu, tu gal galva kur p!sai, cia bomzo skelbimas kur po kapeika uz skambuti renka, nera ant lt tokiu paslaugu, bet as tikejausi, kad gal kazka kazkas zino, o riauget cia nereikia
ka tau nuomos toki daikta parai lauzyt tiek km, kaij cia vietoj per pusdieni trigubai. tu tiek nemokesi kiek jis kelia cia.
Chrestomatinis pavyzdys, štai kaip Cu liko skolingas Būrai.
Kaip tik skaiciau siandien, zuikis klausia pas meska, -meska paskolink 5€, meska sako:-turiu tik 3. Ok, duok tris, du €, liksi skolinga.
Tai čia namiokas, kad tokia paslauga ne pagal guru kainoraštį, ar kad likau skolingas už skambutį iš Tavo telefono?? Privažiuok, duosiu 20ct, dar kavos pastatysiu
Salta su dviraciu vaziuot, dar gele ten tau vezt, ai, tyngiu
Su traliuku 2000+ km per para tai imanoma tik su bura
o tuaranas jau nebejuda? Ar malkų woras nesuveikė? Pagalvok, apsikeisim tulpanais