Reikia žinių apie Vokietiją

Reikia žinių apie Vokietiją

Labas visiems!
Ruosiuosi 3 menesiam isvaziut i Vokietija dirbti nuo savo mokslo istaigos, taigi noreciau, kad viska ka zinot apie gyvenima tenai papasakotumet. Kas ten gerai, kas blogai, nu zodziu apie viska ka tik imanoma. Buciau laaaabai dekinga… Labas

nu labai jau nekonkreciai klausiPavargęs

parasyk bent jau tokia info:

1. i kuria vokietijos vieta vaziuoji (miesto, kaimo, bent jau zemes pavadinimas)?
  2. koki darba zadi dirbti?
  3. kokiu transportu planuoji vaziuoti?
  4. ar planuoji tik dirbti ir taupyti pinigus , ar nori pakeliauti Gerai, papramogauti Tūsas ir etc.?
  5. kokio lygio tavo vokieciu kalbos zinios?

vat tada jau bandysim padetiKietas
beje jau buvo sitam forume gan ishsamus mano pasakojimas apie mano parduotas vasaras vokietijoj, berods tema vadinosi KUR GERIAUSIA STUDENTUI PADIRBETI VASARA ar kazkaip panasiaiNekaltas

vaziuosiu i bavarija, tiksliai kur dar nezinau. Dirbsiu Mc’dake greiciausiai virtuvei, arba padaveja. Mes vaziuojam trys studentai, pasirase sutartys per mokslo istaiga, taigi del darbo klausimu neiskyla, viska zinau. As apie liaudi, kainas, uzmokescius, mokescius, tusovkes…stai kas ydomu labai.

[/quote]

vaziuosiu i bavarija, tiksliai kur dar nezinau. Dirbsiu Mc’dake greiciausiai virtuvei, arba padaveja. Mes vaziuojam trys studentai, pasirase sutartys per mokslo istaiga, taigi del darbo klausimu neiskyla, viska zinau. As apie liaudi, kainas, uzmokescius, mokescius, tusovkes…stai kas ydomu labai.

[/quote]

pasieshkok, sitam forume gan ishsamus mano pasakojimas apie mano parduotas vasaras vokietijoj, berods tema vadinosi KUR GERIAUSIA STUDENTUI PADIRBETI VASARA ar kazkaip panasiaiNekaltas

Hesenas sakai… gal netycia koks Uttrichshausen’as? net nebeprisimenu ar tiksliai taip rasosiŠypsena netoli Fuldos (cia toks zymesnis miestelis netoli) ir apie 100km nuo Frankfurto a.M.
McD darbas sunkus, bjaurus ir siaip Veee, kolektyvas - emigrave rusai, cecenai, afganai, indusai, etc., retai, bet tarp ju buna vienetai nerealiu geros sirdies zmogiuku. siaip visada geraj pagalvok pries atverdama kam nors sirdi ar pasakodama apie atlyginima, darbo valandas ir pan. ypac su tais paciais lietuviais.

Jei rukai KietasKietasKietas - cigariukais kiek imanoma siulau apsirupint lietuvoj. labai gerai yra ir Exellet’o ar koks kitas tabakas samakrutams. kitaip arba teks mest rukyt kuriam laikui, arba skaudama sirdim moket po 3 EUR uz pakeli Liūdnas