reikia vaikino
tai va reiktu to vienintelio, na gal ir ne jo. reikalavimu daug nera(kol kas) , na svarbu, kad is vln, nes cia gyvenu, protingas, aukstas ir ne jaunesnis nei 20
esu nuosirdi ir gera, ir …protinga mergina, bent jau taip mano tevelis sako
O tu tevelio mazhiau klausyk, bo senmerge liksi
BTW:nuotrauka irgi praverstu
O as jo ir neklausau O senmergiu siais laikais nebuna
nebuk toks slykstus, nes be bobos liksi
Tikrai nuuotrauka galetum imesti
Dinna rašė:
Raveriux rašė:
Dinna rašė:
tai va reiktu to vienintelio, na gal ir ne jo. reikalavimu daug nera(kol kas), na svarbu, kad is vln, nes cia gyvenu, protingas, aukstas ir ne jaunesnis nei 20
esu nuosirdi ir gera, ir …protinga mergina, bent jau taip mano tevelis sakoO tu tevelio mazhiau klausyk, bo senmerge liksi
O as jo ir neklausau
O senmergiu siais laikais nebuna
nebuk toks slykstus, nes be bobos liksi
![]()
Ar chia ash slykshtus?
Dinna rašė:
tai va reiktu to vienintelio, na gal ir ne jo. reikalavimu daug nera(kol kas), na svarbu, kad is vln, nes cia gyvenu, protingas, aukstas ir ne jaunesnis nei 20
is ko tu sprendi,kuris protingas,o kuris ne?
tai, kad nesinori visai lietuvia rodyti, bo dar pazistamu sutiksiu, sakys skelbiasi cia
irmantasb rašė:
Dinna rašė:
esu nuosirdi ir gera, ir …protinga mergina, bent jau taip mano tevelis sakois ko tu sprendi,kuris protingas,o kuris ne?
pabendrauji su zmogum ir viskas gerai pasimato
Dinna rašė:
irmantasb rašė:
Dinna rašė:
esu nuosirdi ir gera, ir …protinga mergina, bent jau taip mano tevelis sakois ko tu sprendi,kuris protingas,o kuris ne?
pabendrauji su zmogum ir viskas gerai pasimato
Hm…
Nesitiki? jusu vyru protas kitaip veikia.Man uztenka parsimesti su zmogum keliom frazem ir jau jauti, ar jis tavo mentalitetinio lygio
Dinna rašė:
Nesitiki? jusu vyru protas kitaip veikia.Man uztenka parsimesti su zmogum keliom frazem ir jau jauti, ar jis tavo mentalitetinio lygio
O tai koks tavo lygis? I ka lygiuotis reiktu?
[/quote]
[/quote]
O ji tevelio pasiklausia.
oorkas rašė:
[/quote]
O ji tevelio pasiklausia.
[/quote]
Tai turbut pirma reik nueit tetukui pasirodyt, o paskui tik Dinnute pamatai, jei jis leidzhia
Dinna rašė:
tikriausiai tavo mentalitetinio lygio koeficientas kosminis
Dinna rašė:
Na o kokia skale matuoji savo mentalitetini lygi???
as irgi manau, kad be nuotraukos nieko neiseis
Ralis. rašė:
as irgi manau, kad be nuotraukos nieko neiseis
nepasitikit?
kaip negrazu vaikinai is jusu puses. Begedziai jus esat… Visai nusivyliau. Kur jautrumas? bandau is numirusiu prisikelti, o jus ir vel mane i zeme kisat