Reikia pigaus telefono. Kokie atsiliepimai apie Trium Mars?

Reikia pigaus telefono. Kokie atsiliepimai apie Trium Mars?

Sveiki, klausima isdesciau topic’e, reikia man pigaus telefono. Paziurejau, kad Trium Mars gan pigus iki 150lt. Tai ar apsimoka imti toki aparata?

Jo gali drasiai imt. Tikrai lievas.

Va dabar draugelis siulo uz 140lt

krc dabar yra taip, as draugeliui duodu savo t28s, o jis man trium mars + 130lt. Tai chebra ar man apsimoka?

Zodziu man reikia pinigu ir lievo telefono. Laukiu patarimu.

jo triumas tikras levakas Šypsena

Kokie minusai to triumo?

Turi vena mano pazistama toki! karoche kala majaka bandai jai atsakyt,sako kad tel atjungtas, bet ijungtas ir graziai tinkla rodo visus pagalius! (raikalas ne tinkle nes omnis) tai kaip pastebejom buna kai batareika rodo du pagalius,kai pilna tai dar puse velnio imanoma prisiskambiit ish antro karto! Galfok ka nori!gali nuspirkt ir kankintis!

Tai apsimoka man?

Jei nori problemu tai imk…ApakęsApakęs

ka jus pezat ble turejau as ta triuma 8 menesius! pzdec telefonas pasaka nei paluzt nei lagin nu jokiu minusu! tel uzrasoveke croota atmintis vidine yra! vibro geras! rysys traukia visru! jokiu minusu!!! imk tik ir vargo neturesi! pas mane buvo imtas is bites salono! o jei pas jumis kokiie veztiniai ar net ne prancuzijoj rinkti tai tokius tlf meskit nx!

Kažkada turėja MARSA gal prieš 2 metus,telefonas gana nieko. problemos kyla jei blogai atrištas (panašios problemos kaip ir SAGEM). jei telefonas tvarkingas tai manau geras už tokia kaina.berods netuti kalkuliatoriaus(tiksliai nepamenu), baterija laiko iki 5 parų.Ekranas funkcionalus,daug eilučių.nepatogu skaityti SMS - pats tekstas "bėga".man jis patiko funkcionalus,mažas,neblogai laiko baterija,vibro,WAP ( jei juo naudojiesi), pokalbio metu rodo laiką…

NETIKIU!!!Kietas