Reikia patarimo: SE p910? SE s700i? Nokia 7610? kitas?
As uz SE 910i Nu siaip dar galetum pagalvot apie s700i jei reikia gero fotiko. o 7610,nemanau ar prie ju gali ligintis P.S pasilik p900
P910i!
jei neklystu tai tik spalva… siaip s700 pats geriausias tel siai dienai…
ir kuom gi jis toks jau geriausias a? tas pats K700 tik korpusas kitas. Uz toke kaina…taigi P910 iseina. Jei tik del vaizdo pirkt toki mabiliaka tei kaaszinau, kiekvienam savo. Bet vadinti ji geriusiu liezuvis nesivercia
Gavrosas: S700 ir S700i spalva nesiskiria, tik S710i yra juodos spalvos. S700 prototipas, nepardavinėjamas. Danielm: S700i tikrai geresnis už K700i
Danielm: Konkreciai nusisneki. Pas S700 ekranas yra didesnis, didesnes rezoliucijos, dar daugiau spalvu (262k), dedasi Memory Stick Duo atminties korteles, turi 1.3mpx kamera, USb…
SE P910
Nepaisant p910’o privalumų prieš S710, aš vistiek pasirinkčiau S710, nes man vistiek gan didelę įtaką daro telefono išvaizda ir išmatavimai O dar + kamera geresnė…
is situ visu temaigiau n7610,ir didelio ispudzio nepaliko,telefone nuotraukos atrodo tikrai nekaip,kaip telefonui uz tokia kaina
Matai tu ispradziu issiaiskink, ka tau reikia telefono, ar smartphono??? Jei tu turejai P900 tai po smarto telu tau bus sunkiau naudotis, visai kita telefonu kniga, kitos galimybes ir pan. Seip is siu isvardintu tai tik P910, bet jei tau nereikalingas sensorinis ekranas, t.y. jei informacijos ivedimas ir navigacija ne itin tau princepingi, o aparatas bus naudojamas informacijos perziurejimui, reto redaktavimo, informacija ivedama bus is PK, tai geriau paimti Nokia 6630 - pas ja pat greiciausias procesoriu, ir jis yra pats geriausias smartas be sensorinio ekrano. Del s700i ir S700 - tai S700 tiesiog nera yra tik S700i.
s700 yra bendras pavadinimas, o tos raides po pavadinimu parodo kokiai rinkai skirtas telefas (skirias dazniai).
aisq p910
manau geriau s700i nes man bent jau p900 nepatiko.tik ant 700 simtinio l.durnai padaryta tas klaviaturos vadinamas atsukimas viska dare l.gerai o ten gliukas.
Hexagon, Pas kitus modeliu ir gamintojus sutinku yra ir taip, bet konkreciai mes kalbame apie SE S700i , S700 - neegzistuoja, yra tik S700i, as tai tau sakau 100% tikslumu.