reikia patarimo/pasiulymo

reikia patarimo/pasiulymo

Niekaip nesugalvoju kaip isbristi is tokios bedos - gal kolektyvas ‘pamacys’
Apturejau beda - buvo trukes vamzdis, uzliejo grindis ir iskele parketa vietomis. Parketas iskeltas salia virtuves. Parketas - bukas.
Tai dabar galvoju ka geriau daryti:
a) lupti sena ir kloti nauja? sako atitaikyti spalva ir pan labai sunku, be to jei tokiam reikalui pasiryzciau, tuomet reiketu visa buta perkloti -visteik terlintis reikia - nes kai kur jau tarpeliai. Bet nesinori tiek investuoti
b) lupti laukan parketa tik virtuveje ir salia jos? tuomet kloti plyteles, bet reikia kloti sildymo kabeli (plyteles saltos) atitinkamai isntaliacija ir t.t.
c) antra variantas tik vietoj plyteliu - laminatas? vienas minusas - grindu plokstumu islyginimas: parketo sstoris tox, laminato tox ir t.t.
d)…? gal turit kokiu kitu ideju?

p.s. buvo mintis lupti na…i visam ir kloti grindis is lentu - bet neturiu razumo is kokios medienos ir kiek ji kainuoti (na aisq ir eksploatacija tokiu grindu). NORISI KIETMEDZIO (pusines ir pan Ne)

c variante plokstumu islyginimas tikrai nesunkiai isprendziamas, nes dedama sujungimo juostele, kuriu buno spec. tokiems atvejams, kai skiriasi plokstumu auksciai

Sveikas, Mindaugai. Tikiuosi, kad Mindaugas Jūsų vardas. Esu sužavėta, kad yra tokių vyrų, kurie patys, be moterų pagalbos rūpinasi tokiais dalykaisŠypsena. Sekasi kai kurioms moterimsŠypsena. Sėkmės, nieko patarti negaliu, bet, manau, kad Jūs ir pats tą paprastą problemą įveiksiteŠypsena. Linkėjimai laimingajai žmonaiLabas.

Na, aš nesu Vigantukass, greičiau Vigantukė, nesigąsdinkitŠypsena.

Tai jei iskele gal tuos guzus iseitu su slifavimo masina palygit. Aisku ten suplones.

ne Šypsena tas variantas neisdegs Šypsena iskelta kapitaliai - mano dukra ant tokio guzo gali net suptis: taip banguoja
o ka mano del grindlenciu ir t.t.

buvau jau issigandes Šypsena
as uz moralini palaikyma ir, kaip savo mano vienas geras prelegentas, "kad taudievas gera vyra duotu" , na gal toki kaip as Taip

Vigantukė MINDAUGUI
Ačiū už palinkėjimą, bet jau vėlu. Net jei ir pasitaikytų koks nors ypatingas vyras, nebepatikėčiauŠypsena. Sėkmės.

Galiu duoti toki patarima, kaip kad mano A.A. tevas dare, kai pas mus buvo iskeltas parketas.
Mazdaug per viduri to gumbo parketlenteje grezi skylute. Tada pro ja vidun (i gumbo ertme) privarai geru parketiniu ar kitokiu stipriai laikanciu kliju. Tada patiesi gazietka ir uzdedi dideli svori (jis dejo gal 10 kokiu saligatviniu plyteliu). Cia jau tavo galimybiu reikalas. Ty vat, kai prispausi, klijai pasiskirstys po visa gumbo plota ir parketas prisiklijuos.
Del laminato-ar noresi bjaurot buta? Jei visgi taip-na, nebutinai gi ta laminata klot tiesiai ant grindu. Prkalsi OSB plokste reikiamo storio, o prie jos tvirtink ta laminata.
Del plyteliu ir sildomu-atkrentantis variantas, nes po sildomu grindu kabeliu turi det polistiroli, po to betono ar skiedinio pilt-virtuveje sukils grindys.
Tad, sekmes darbuoseŠypsena